Summertime

27.08.2009
Διαφορετικά υλικά και χρώματα ανταποκρίνονται με στιλ στις απαιτήσεις της νέας σεζόν, προδιαγράφοντας τη συνέχεια της υπόθεσης «μπάνιο» με μεγάλη επιτυχία!

Στοχεύστε στο χρώμα

Το χρώμα δε θα μπορούσε να λείπει από τις καλοκαιρινές στιλιστικές αφίξεις. Επιλέξτε τη δροσερή απόχρωση του τιρκουάζ και απολαύστε θαλασσινή αύρα κατ’ οίκον. Για ένα σύνολο ιδιαίτερης αισθητικής, χρησιμοποιήστε πλακάκια με διαφορετικά σχέδια και υφή, συνδυάστε τα με λευκά είδη υγιεινής και κάντε την ανατροπή με μια κουρτίνα με οριεντάλ μοτίβα.

Ολα σε τάξη

Πολύχρωμα γάντια απολέπισης και διακοσμητικοί-χρηστικοί σάκοι αποθήκευσης με χαριτωμένα σχέδια? τακτοποιούνται με στιλ. Απλώς επιλέξτε έναν μοντέρνο καλόγηρο μπάνιου και βάλτε τα πράγματα στη θέση τους.

Join the life

Στην ομάδα των «basics» ενός σύγχρονου μπάνιου ανήκουν και τα εκλεπτυσμένα προϊόντα περιποίησης, όπως μια πούδρα σώματος από αιθέρια έλαια λεμονιού και γιασεμιού που θα χαρίσει στο σώμα σας την απαραίτητη φροντίδα.

Με στόχο την απόλυτη περιποίηση, ευεξία και φροντίδα του σώματος, εξοπλίστε το μπάνιο σας με καλλυντικά και αξεσουάρ με χαλαρωτικές ιδιότητες.