Στην κορυφή του design!

22.10.2007
Οταν η πολύχρονη εμπειρία συνδυάζεται με το πάθος για το σύγχρονο design το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

Η εταιρεία Alta Linea αναδεικνύει την αρμονική συνύπαρξη των στοιχείων που συνθέτουν τις κουζίνες της, έχοντας πάντα ως σταθερές αξίες την ασύγκριτη λειτουργικότητα και το κορυφαίο design. Κάθε προϊόν και υπηρεσία, κάθε επιλογή και ενέργεια, καθετί καινούριο που έχει να προτείνει, σφραγίζεται από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των οίκων που εκπροσωπεί: ValCucine, Gatto, Modulnova, Treo. Εδώ και δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια ανταποκρίνεται δυναμικά στις ανάγκες κάθε εποχής, προσφέροντας έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Γι αυτόν το μήνα ο οίκος Modulnova παρουσιάζει το μοντέλο Fuy, μια καινοτόμα κουζίνα που αναπτύσσεται σε ένα χώρο 37 τ.μ. Ειδικά σχεδιασμένη με αρθρωτή διάταξη στοιχείων και εντυπωσιακές λεπτομέρειες, αναδεικνύει την αρμονική συνύπαρξη των υλικών όπως το ξύλο και το μέταλλο. Αντιπροσωπεύοντας την πιο λιτή και ορθολογική αισθητική άποψη, καταργεί τα πλακάκια δίνοντας μια μοναδική αίσθηση στο χώρο, κάτι που τονίζεται και με την ύπαρξη ξύλινης μπουαζερί. Ο μαύρος γρανίτης κυριαρχεί σε πάγκο και νεροχύτη, δίνοντας στο χώρο απόλυτη αίσθηση κομψότητας. Οι πόρτες, κομμένες σε γωνία 45 , σχηματίζουν μια απόλυτη ακμή αναδεικνύοντας το design σε πρωταγωνιστή! Η γυαλιστερή λάκα στην απόχρωση corda επενδύει τα κρεμαστά ντουλάπια, ενώ για τα υπόλοιπα έχει επιλεχθεί δρυς σε απόχρωση tabacco. Στη συνέχεια των επιφανειών εργασίας έχει διαμορφωθεί ένα τραπέζι με ψηλά σκαμπό για τα καθημερινά γεύματα.

Η Alta Linea, μέσα από ένα δίκτυο 32 καταστημάτων, στην Ελλάδα και την Κύπρο (για πληροφορίες τηλ. 210 9950172), ξέρει να σας προσφέρει ό,τι ακριβώς ονειρευόσασταν για την κουζίνα σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ