Twice... as nice!

07.01.2008
Το να μένεις με το «έτερον ήμισυ» είναι μια απολαυστική εμπειρία που μπορεί όμως να αποβεί μοιραία! Αν τα τετραγωνικά της κατοικίας σας δε σας επιτρέπουν τη δημιουργία δύο μπάνιων, τότε η σχέση σας θα «δοκιμαστεί» σε λίγα μόλις τετραγωνικά!

Από την Εφη Οικονομοπουλου

Ερωτήματα όπως: «πού είναι η πετσέτα μου;» «πού έβαλες το σαμπουάν μου;» «πάλι πέταξες νερά έξω από την μπανιέρα;» ή ακόμα και το χιλιοειπωμένο «πάλι άφησες το καπάκι της λεκάνης ανοιχτό;» που απευθύνει ο ένας στον άλλον εμπεριέχουν τον κίνδυνο να προκαλέσουν «σύρραξη» στον πιο προσωπικό χώρο του σπιτιού, το μπάνιο! Εμείς σας προτείνουμε 5 απλά βήματα για να παραμείνει το μπάνιο το «ηνωμένο βασίλειο της χαλάρωσης»!

1. Μπάνιο x 2

Η τετριμμένη φράση που βασανίζει κάθε μακροχρόνια σχέση: «χρειάζομαι χώρο» βρίσκει την ακριβή της εφαρμογή στο χώρο του μπάνιου! Δεν είναι εύκολο να μοιράζεσαι ένα μπάνιο με τον/την αγαπημένο/η σου, ειδικά όταν βιάζεσαι να ξεκινήσεις τη μέρα. Οι διπλοί νιπτήρες είναι σίγουρα μια έξυπνη λύση που θα κρατήσει την πρωινή γκρίνια έξω από το μπάνιο!

2. Επιχείρηση οργάνωση

Προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου, όπως σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόβουρτσες και σφουγγάρια, βρίσκουν τη θέση τους στο μπάνιο. Επιτοίχια ράφια και κρεμάστρες, ντουλάπια, συρτάρια και καλάθια καλούνται να κρατήσουν το χώρο σε τάξη. Μια ακόμη έξυπνη λύση για να περιορίσετε τη συσσώρευση πολλών προϊόντων είναι να φροντίσετε να επιλέγετε unisex προϊόντα που ταιριάζουν και στους δυο!

3. «Διπλωματική» διακόσμηση

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η διακόσμηση είναι γυναικεία υπόθεση. Οσον αφορά το μπάνιο όμως οι άντρες έχουν ένσταση! Συζητήστε τις ιδέες σας και προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή διακοσμητική τομή. Αποφύγετε τις γυναικείες διακοσμητικές «ακρότητες» και συνδυάστε τα αγαπημένα σας χρώματα με μέτρο. Ακούστε με προσοχή τις προτάσεις του συντρόφου σας και επιλέξτε πετσέτες και διακοσμητικά που θα αντιπροσωπεύουν και τα δύο φύλα.

4. Καταφύγιο για δύο

«Αιχμαλωτίστε» τη ρομαντική διάθεση στο μπάνιο και προσθέστε κεράκια, ρεσό και αιθέρια έλαια που θα «ξυπνήσουν» τις αισθήσεις. «Επενδύστε» σε μια μπανιέρα τελευταίας τεχνολογίας, με jacuzzi και λειτουργίες όπως υδρομασάζ, αρωματοθεραπεία και χρωματοθεραπεία, και απολαύστε χαλαρωτικές στιγμές που θα αποβάλλουν το στρες της καθημερινότητας.

5. Private moments

Μερικά πράγματα στο μπάνιο είναι άκρως... προσωπικά! Για αυτόν ακριβώς το λόγο, μια κατασκευή που θα «απομόνωνε» την περιοχή της τουαλέτας, είναι η ιδανική λύση για να μη χάσει η σχέση τίποτα από το... μυστήριό της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ