Hot Spot

31.01.2008
Εχει ισχυρή προσωπικότητα, είναι δημοφιλής και μυρίζει πάντα όμορφα! Η σύγχρονη αισθητική θέτει την κουζίνα στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής κάθε κατοικίας.

Στην αναζήτηση της ιδανικής κουζίνας η εταιρεία Veluci έχει να επιδείξει κουζίνες με εντυπωσιακό σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα, που εμπιστεύονται τo σύγχρονο design και πειραματίζονται διαρκώς με τα υλικά και τα χρώματα.

Η μοντέρνα σύνθεση της κουζίνας Riccione σε απόχρωση wenge συνδυάζεται με το φωτεινό και γυαλιστερό πορτοκαλί, δίνοντας την απαιτούμενη έμπνευση στον πιο δημιουργικό χώρο του σπιτιού. Οι θερμοί τόνοι των χρωμάτων ευνοούν τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ η διάταξη του συγκεκριμένου σχεδίου αφήνει απεριόριστη ελευθερία κινήσεων. Τα μεγάλα βαγονέτα με μηχανισμούς της τελευταίας τεχνολογίας Blum βοηθούν στην αποθήκευση και την εύκολη πρόσβαση των μαγειρικών σκευών. Ο άνετος πάγκος εργασίας μπορεί να λειτουργήσει και ως τραπέζι, ενώ τα συνεχόμενα ψηλά ντουλάπια στην άλλη πλευρά του τοίχου, που φιλοξενούν τον ηλεκτρικό φούρνο, τον πρωτοποριακό φούρνο ατμού και το ψυγείο, απογειώνουν την έννοια της εργονομίας. Το συγκεκριμένο μοντέλο υψηλών προδιαγραφών, που συμβαδίζει με τις προτιμήσεις σας, διατίθεται σε απόχρωση οξιάς με δυνατότητα συνδυασμού με ντουλάπια σε πολλά χρώματα. Εξάλλου, εκείνο που έχει σημασία είναι να ολοκληρώσετε το σκηνικό με συνθέσεις επίπλων που προσαρμόζονται εύκολα τόσο σε μεγάλους, όσο και μικρούς χώρους και ξεχωρίζουν για τη μοντέρνα κατασκευή τους. Η κουζίνα Riccione είναι έτοιμη να δεχτεί τις δικές σας διακοσμητικές επεμβάσεις, όπως επίσης και όλες τις γευστικές προκλήσεις!