Βάλε τον Βαλεντίνο -και- στο μπάνιο σου

12.02.2017
Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου είναι μόλις μια ανάσα μακριά, αλλά έχεις χρόνο να οργανώσεις κάτι μικρούλι ακόμη.


Αν θέλεις φέτος να πρωτοτυπήσεις στη γιορτή των ερωτευμένων, πάρε μερικές ιδέες και στόλισε γιορτινά το μπάνιο σου. Ή μάλλον ΚΑΙ το μπάνιο σου. Γιατί όχι;

* Το βασικό στοιχείο της διακόσμησης είναι σταθερά, η καρδιά και το κόκκινο χρώμα γενικότερα. Μία πρώτη απλή ιδέα, λοιπόν, είναι να αντικαταστήσεις το σαπούνι σου με ένα κόκκινο σε σχήμα καρδιάς. Σε περίπτωση, όμως που φοβάσαι την υπερβολή –και δεν έχεις και άδικο- διάλεξε πολλά μικρότερα σαπουνάκια, πάντα σε σχήμα καρδιάς, αλλά σε διαφορετικά χρώματα και το αποτέλεσμα δεν αποκλείεται να είναι ακόμη πιο κομψό.

* Αν έτσι και αλλιώς χρειάζεσαι μια ανανέωση, άλλαξε την κουρτίνα του μπάνιου σου και προτίμησε μία με καρδούλες. Ή εναλλακτικά, βρες μια ολόλευκη και ζωγράφισε ή γράψε εσύ επάνω κάτι "δικό σας", που θα μπορούσε να είναι από τα ονόματά σας, μέχρι στίχους από το αγαπημένο σας τραγούδι, ή φυσικά… μια καρδιά –για να μην ξεχνιόμαστε!

* Σειρά έχουν οι πετσέτες. Εννοείται πως κάθε άλλο χρώμα εκτός από το κόκκινο εξαφανίζεται. Αν όμως έχεις… αλλεργία στο πορφυρό, κράτα ως βάση το λευκό –που πάει παντού και με τα πάντα- και προτίμησε μικρές κόκκινες πιτσιλιές, έτσι, για την ατμόσφαιρα.

* Πες το με ένα μήνυμα. Μπες πρώτη στο μπάνιο, πάρε το κραγιόν σου και γράψε κάτι στο καθρέφτη για να το δει εκείνος όταν μπει αργότερα. Σίγουρη επιτυχία!

* Μετά πέρνα στις οδοντόβουρτσες. Ή μάλλον στη θήκη τους και γέμισέ τη με βοτσαλάκια ή καραμελάκια σε σχήμα καρδιάς, τα οποία μπορείς και να τοποθετήσεις όπου αλλού αγαπάς.

* Γιορτή χωρίς λουλούδια δεν νοείται. Πόσο μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος. Γι' αυτό, αγόρασε το μπουκετάκι σου, βάλε το στο αντίστοιχο βάζο και δημιούργησε… ατμόσφαιρα. Πρόσεξε μόνο να επιλέξεις τόσο τα λουλούδια όσο και το βάζο ανάλογα με το μέγεθος του μπάνιου. Γενικά πάντως να έχεις στο μυαλό σου ότι η υπερβολή δεν κάνει καλό.

* Τέλος, μπες και εσύ στο… ντεκόρ! Γέμισε την μπανιέρα με το αγαπημένο σου αφρόλουτρο, ρίξε μερικά ροδοπέταλα για ομορφιά, βάλε να παίζει απαλή μουσική, γέμισε το ποτήρι σου κόκκινο κρασί και προσκάλεσέ τον να χαλαρώσετε μαζί.

Χρόνια πολλά και ας είναι αυτή η μέρα η αφορμή για πολλές τέτοιες "ανεβαστικές" κινήσεις χωρίς ταμπέλες και κλισέ αγίους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ