Κάνε το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα με δύο μόνο υλικά

22.08.2019
Κάνε το σπίτι σου να μυρίζει υπέροχα με δύο μόνο υλικά
Το ωραιότερο αποσμητικό χώρου θα φέρει τη δική σου υπογραφή.

Ποια δεν θέλει ο προσωπικός της χώρος να μυρίζει υπέροχα; Να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της και να πλημμυρίζει ο χώρος με το αγαπημένο της «φυσικό» άρωμα;

Το να μυρίζει το σπίτι μας ωραία είναι κάτι που όλες επιθυμούμε. Το θέμα είναι αν γνωρίζουμε τον τρόπο να το πετύχουμε.

Δυστυχώς, τα κοινά αποσμητικά χώρου δεν φημίζονται για τη διάρκειά τους, γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητο να αναλάβουμε δράση και να φτιάξουμε το αρωματικό χώρου της αρεσκείας μας ολομόναχες. Καλά κατάλαβες. Με τα χεράκια μας!

Διάβασε επίσης: Πώς να διατηρήσεις δροσερό το σπίτι σου χωρίς air condition

Θα χρειαστούμε μόνο δύο οικονομικά υλικά, γι’ αυτό δικαιολογίες δεν χωρούν.

Είσαι έτοιμη να κάνεις τον προσωπικό σου χώρο να μυρίζει όπως ακριβώς επιθυμείς; Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη μαγειρική σόδα και το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο.

Πώς να το φτιάξεις

Προμηθεύσου μερικά ειδικά μπουκαλάκια για αρωματικά χώρου και γέμισέ τα κατά τα ¾ με τη μαγειρική σόδα. Συμπλήρωσε με το αιθέριο έλαιο που σου αρέσει περισσότερο.

Η κανέλλα, η βανίλια, το πορτοκάλι, η γαρδένια, η μανόλια, ο βασιλικός και το στρούντελ είναι μερικές εξαιρετικές επιλογές για έναν πιο «ζεστό» χώρο. Μπορείς ακόμα να τολμήσεις και ο αιθέριο έλαιο βαλεριάνας.

Διαβάστε ακόμη: Όμορφες VS έξυπνες γυναίκες: Ποιες προτιμούν οι άνδρες τελικά;

Αν το θέλεις, μπορείς στο μπουκαλάκι σου να τοποθετήσεις και τα ειδικά ξυλάκια για πιο έντονη μυρωδιά, ενώ όταν αισθάνεσαι πως το άρωμα εξασθενεί, δεν έχεις παρά ενισχύσεις το αρωματικό σου με μερικές ακόμα σταγόνες αιθέριο έλαιο ή να αναποδογυρίσεις τα ξυλάκια.

Tip: Τοποθέτησε ένα τέτοιο μπουκαλάκι σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και φρόντισε να προσθέτεις τακτικά μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο που προτιμάς!