Αυτός είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να γεμίσεις με νερό την παγοθήκη σου

20.07.2021
Αυτός είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να γεμίσεις με νερό την παγοθήκη σου
Φαντάσου τη σκηνή: είναι μια πολύ ζεστή μέρα και θέλεις απεγνωσμένα ένα παγωμένο ποτό ή ίσως έναν παγωμένο καφέ. Αλλά δεν έχεις πάγο, οπότε πρέπει να γεμίσεις τις παγοθήκες σου. Καλύτερα θα ήταν βέβαια να τις είχες ήδη γεμίσει

Υποθέτουμε ότι ο τρόπος που συνήθως το κάνεις είναι απλός: απλά ανοίγεις τη βρύση και βάζεις τις παγοθήκες από κάτω και τις περισσότερες φορές το νερό καταλήγει πάνω σου –γίνεσαι μούσκεμα - αντί να γεμίσεις πραγματικά τις θήκες. Έχουμε δίκιο;

Λοιπόν, χάρη στο TikTok, μόλις ανακαλύψαμε τον σωστό τρόπο για να γεμίσουμε μια θήκη για παγάκια, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον βρεγμένα ρούχα.

Τα πιο περίεργα σημάδια που μαρτυρούν ότι έχεις έλλειψη σιδήρου

Το συγκεκριμένο TikTok για το οποίο μιλάμε είναι αυτό το βίντεο από τον χρήστη @brianmaster1987. Στο σύντομο κλιπ μας δείχνει τον λάθος τρόπο να γεμίσουμε ένα δίσκο με παγάκι -εντάξαι, όλοι αυτό κάνουμε- ενώ ακολουθεί και ο σωστός. Ο δεύτερος τρόπος περιλαμβάνει την τοποθέτηση απαλά της ροής της βρύσης στο κέντρο της παγοθήκης, κάτι το οποίο επιτρέπει στο νερό να κατανέμεται ομοιόμορφα σε κάθε τμήμα.

Και το καλύτερο μέρος; Δεν υπάρχει ούτε μια σταγόνα νερού πάνω σου όταν τελειώσει η διαδικασία.

Ίσως βέβαια εσύ να το κάνεις εδώ και χρόνια, αλλά σίγουρα εμείς δεν το κάναμε, και κρίνοντας από τα σχόλια στο βίντεο του @brianmaster1987, υποθέτουμε ότι δεν είμαστε οι μόνες που δεν γνωρίζαμε καν για αυτήν την τεχνική.

@brianmaster1987

Well If that’s not the best!!##lifehack##fyp##foryoupage##didyouknow##viral##omg##makelifeeasier

♬ original sound - Brain 1987