Xορεύετε πόλκα;

24.09.2009
Polka dots forever! Μια διακοσμητική λύση που βασίζεται στα πουά σχέδια και δίνει στο περιβάλλον σας μια παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα ποπ αύρα.

Το χαρούμενο πουά σχέδιο είναι εμπνευσμένο από τα εμπριμέ υφάσματα που μεσουράνησαν τη δεκαε-τία του '50, αλλά προσαρμοσμένο σε μια μοντέρνα χρωματική παλέτα. Ο πίνακας με τα πουά είναι ιδανικός για χώρους όπου θέλετε να προσδώσετε μια δροσερή πινελιά χρώματος, είτε αυτή είναι ουδέτερη και διακριτική είτε πιο ζωηρή και έντονη! Αυτό το ευπροσάρμοστο σχέδιο μπορεί να χρωματιστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με τη διάθεσή σας, αλλά και το στιλ και τους τόνους του χώρου σας, είτε σε αρμονικούς είτε σε αντίθετους χρωματικούς συνδυασμούς. Το πουά σχέδιο που σας προτείνουμε μπορεί να χρωματιστεί με τεχνική στένσιλ ή να επιχρωματιστεί στο χέρι - απλά ακολουθήστε τις οδηγίες μας ανάλογα με την τεχνική που θα ακολουθήσετε.

Ζωγραφίζοντας με το χέρι

Αυτός ο πίνακας με τα χαρούμενα πουά μπορεί να χρωματιστεί και με το χέρι, με κύκλους που θα έχετε ζωγραφίσει «ξεπατικωτούρα» και έχετε βάψει στα χρώματα που επιθυμείτε. Σχεδιάστε πάνω στο τελάρο από MDF με αχνό μολύβι ένα πλέγμα ισαπεχόντων, κάθετων και οριζόντιων γραμμών και ζωγραφίστε τους κύκλους στα σημεία ένωσής τους με ένα διαβήτη ή σχεδιάστε με μολύβι την περίμετρο ενός ποτηριού. Γεμίστε τους προσεκτικά χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο για να τονίσετε το εξωτερικό περίγραμμα και ένα πιο παχύ πινέλο για να γεμίσετε με χρώμα το εσωτερικό. Προσπαθήστε να χρωματίσετε τους κύκλους όσο πιο ομοιόμορφα γίνεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ