FYI

Παστίλιες για τον πόνο του άλλου. Αξίζει να τις μάθεις!

22.11.2012
Αυτό τον πολύ εύγλωττο τίτλο έχουν δώσει οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στην τελευταία εκστρατεία τους, η οποία παίρνει διαστάσεις… επιδημίας χάρη και στην ενεργή υποστήριξη της APIVITA.

Πρόκειται για μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αποκλεισμένοι από την πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη συνάνθρωποι μας.

Ο εν λόγω παστίλιες είναι στην ουσία καραμέλες από μέλι και θυμάρι που θα βρει κανείς στα φαρμακεία όλης της χώρας μέσα στο χαρακτηριστικό μικρό κόκκινο κουτί που βλέπετε στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την είδηση.

Αγοράζοντας ένα κουτί, ο καθένας προσφέρει ανακούφιση στον πόνο κάποιου άλλου, γεγονός που αποτελεί και την ουσία της όλης εκστρατείας.

Σημειώνεται ότι η APIVITA υποστηρίζει εθελοντικά την κίνηση αυτή ενώ τα έσοδα των πωλήσεων θα διατίθενται απευθείας στα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το πολύ ευαίσθητο σποτ της καμπάνιας με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Αντωνόπουλο, ενώ κλικάροντας εδώ δείτε τα υπόλοια πρόσωπα της καμπάνιας και μάθετε πώς μπορείτε να γίνεται και εσείς ένα από αυτά.