FYI

Σούπερ εορταστική συλλογή από τη Suite Blanco

23.11.2012
H Suite Blanco βάζει και την τελευταία πινελιά στο χειμώνα με την εορταστική συλλογή night

Τυλιγμένη στο μαύρο και λουσμένη στο χρυσό. Αυτή είναι η συλλογή με την οποία η SUITEBLANCO αποθεώνει το χειμώνα εμπνευσμένη από την μπαρόκ εποχή στην οποία κυριαρχούν χρώματα όπως το μπορντώ και το μπλε πετρόλ.

Το top model Masha Novoselova, συνοδευόμενη από τον Emilio Flores και τους αδερφούς Puiggros, αναδεικνύει τη λάμψη και την αίγλη της συλλογής, που προτείνει μοναδικά βραδινά εορταστικά look.

Σε αυτή τη συλλογή τα φορέματα είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση.

Κοντά και πλούσια, με σιλουέτες που χαρακτηρίζονται από τις ασυμμετρίες ή με τα peplum κοψίματα, τα φορέματα ξεχωρίζουν χάρη στα πλούσια υλικά και υφάσματα. Πολύτιμα μπροκάρ, αστραφτερές παγέτες και μικρές πούλιες, διαφάνειες από γάζα ή δαντέλα, τουίντ διακοσμημένο με ίνες lurex εφαρμόζουν τέλεια και προσδίδουν την απαραίτητη πολυτέλεια για ένα άκρως μαγικό εορταστικό look.

Η rock διάθεση του φθινοπώρου διατηρείται και σε αυτή τη συλλογή χάρη στα "black & white" στοιχεία, τα δερμάτινα γάντια, και τα διακριτικά φινιρίσματα με αλυσίδες. Βασικά εξαρτήματα τα καρφιά αλλά ακόμα περισσότερο οι χάντρες, που προσδίδουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώστε το δικό σας ξεχωριστό SUITEBLANCO look με μία mini collection αξεσουάρ, η οποία περιλαμβάνει τσάντες, παπούτσια, ζώνες και κοσμήματα.