FYI

Χριστουγεννιάτικες ευχές με δράση για τα ζωάκια

04.12.2013
Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Τα Χριστούγεννα φτάνουν σιγά-σιγά και σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε τη νέα κολεξιόν Χριστουγεννιάτικων καρτών της Animal Action.
Στείλτε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές σας με μία κάρτα Animal Action γνωρίζοντας ότι κάθε ευρώ θα πάει για φιλοζωική δράση.
Ο τρόπος απλός: κάνετε μια δωρεά των €10, και εμείς θα σας στείλουμε ταχυδρομικώς* ένα πακέτο με δέκα καρτούλες. Αν έχετε ανάγκη περισσότερων καρτών τότε με μια δωρεά των €15, θα λάβετε 2 πακέτα με 20 κάρτες. Μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτές τις φατσούλες;
Εναλλακτικά, μπορείτε να έρθετε να τις παραλάβετε από τα γραφεία μας να τις προμηθευθείτε και κεραστείτε ζεστή σοκολάτα και κουραμπιέδες!.
Χρόνια Πολλά, Χαρούμενα Χριστούγεννα από την Animal Action, για όλη την οικογένεια, δίποδη και τετράποδη!
Για την δωρεά σας και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε στα γραφεία μας στο:
210 38 40 010 ή στείλτε μας email στο [email protected]
Πάνω από 50 χρόνια φιλοζωικής δράσης στην Ελλάδα www.animalactiongreece.gr
Ενισχύσετε το έργο της Animal Action στέλνοντας SMS στο 54345 (χρέωση ανά SMS 2,94€)
Σχετικά με τη Animal Action: H Animal Action (πρώην GAWF), ιδρύθηκε το 1959 και είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα την Αθήνα και το Λονδίνο. Αριθμός Πρωτοδικείου 63793/505.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η συνεχιζόμενη βελτίωση της ζωής των ζώων στην Ελλάδα.
Σχετικά με τη Animal Action:
H Animal Action (πρώην GAWF), ιδρύθηκε το 1959 και είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα την Αθήνα και το Λονδίνο. Αριθμός Πρωτοδικείου 63793/505.
Ως μια Πανελλαδική Φιλοζωική Οργάνωση, αναλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:
Πρόγραμμα Στειρώσεων Αδέσποτων Ζώων μέσω κινητής κτηνιατρικής ομάδα που στειρώνει αδέσποτα ζώα σε όλη την Ελλάδα κυρίως όμως σε περιοχές που δεν υπάρχει κτηνίατρος και πάντα σε συνεργασία με τοπικά φιλοζωικά σωματεία και εθελοντές.
Πρόγραμμα Φροντίδας Ιπποειδών: η ειδικευμένη σε ιπποειδή κινητή κτηνιατρική ομάδα της Animal Action διοργανώνει εκστρατείες περίθαλψης αλλά και εκπαίδευσης γύρω από την φροντίδα των αγαπημένων μας αλόγων, γαϊδουριών, μουλαριών και πόνι.
Εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά για να δημιουργήσουμε τους μελλοντικούς φιλόζωους.
Ομάδες Πίεσης (lobbying): Εφαρμογή και βελτίωση των νόμων που αφορούν στα ζώα. Μεγάλη επιτυχία της Animal Action σημειώθηκε με την ψήφηση του τελευταίου νόμου (4039/12) από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για την προστασία των ζώων, καθώς για πρώτη φορά και με πανευρωπαϊκή πρωτιά, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απαγορεύει τη χρησιμοποίηση κάθε είδους ζώου σε κάθε είδους θέαμα και άλλες συναφείς δραστηριότητες (π.χ. τσίρκο, δελφινάρια, κλπ)!
Εκστρατείες υπέρ της προστασίας των παραγωγικών ζώων (αυγoπαραγωγικές κότες, μεταφορά ζώων, κλωνοποίηση) ως αποκλειστικός εκπρόσωπος του Eurogroup for Animals.
Ο οργανισμός μας δεν επιδοτείται από το κράτος και στηρίζεται από μέλη σε Ελλάδα και Ευρώπη.