FYI

Παρουσιάση του νέου NOYNOY BARISTA’S GOLD

04.12.2013
Το νέο γάλα υψηλής παστερίωσης NOYNOY Barista’s Gold της FrieslandCampina Hellas, το οποίο προορίζεται για επαγγελματική χρήση και είναι κατάλληλο για κάθε επαγγελματία Barista, παρουσιάστηκε επίσημα στο πλαίσιο της έκθεσης Athens Bar Show.

Η παρουσίαση του νέου προϊόντος NOYNOY Barista’s Gold πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ”The HUB Events”. Ο αναγνωρισμένος πρωταθλητής Barista και special guest της εκδήλωσης Στέφανος Δωματιώτης, παρουσίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος NOYNOY Barista’s Gold, τονίζοντας τα σημεία που το αναδεικνύουν σε “χρυσό” συνεργάτη για κάθε Barista.

Στo πλαίσιο της έκθεσης, το NOYNOY Barista’s Gold είχε έντονη παρουσία με προωθητική ομάδα, η οποία προσέφερε δωρεάν προϊόν και ενημέρωνε το κοινό, ενώ παράλληλα, ειδικοί Baristas προσέφεραν καφέ στους επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γευθούν το προϊόν.

Το νέο προϊόν NOYNOY Barista’s Gold έχει εισέλθει δυναμικά στην επαγγελματική αγορά έχοντας ήδη κερδίσει την εκτίμηση των επαγγελματιών του χώρου. Η προηγμένη σύνθεσή του, περιέχει τη βέλτιστη αναλογία πρωτεΐνης και λιπαρών, με αποτέλεσμα να επιτρέπει τη δημιουργία εξαιρετικά πυκνού, βελούδινου αφρόγαλου με υψηλή σταθερότητα που διαρκεί. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, αναδεικνύεται το ρόφημα χωρίς να επισκιάζεται η γεύση του, διατηρώντας παράλληλα το αρωματικό του προφίλ.

Το NOYNOY Barista’s Gold εγγυάται ένα τέλειο, ομοιογενές αφρόγαλα με συμπαγή, κρεμώδη και μεταξένια υφή!

ΝΟΥΝΟΥ Barista’s Gold: Ο χρυσός συνεργάτης για κάθε Barista!