FYI

Τezenis: μην χάσεις το άρωμα - δώρο σε special χριστουγεννιάτικη έκδοση

10.12.2013
Mε αγορές από 30€ και πάνω, δώρο ένα άρωμα Τezenis σε special χριστουγεννιάτικη έκδοση. Μην το χάσετε: Από τις 6-24 Δεκεμβρίου.

Η TΕΖΕΝΙS μας βάζει στο εορταστικό κλίμα των ημερών με ένα άρωμα σε special χριστουγεννιάτικη έκδοση που γίνεται δικό σας με αγορές 30€ κι άνω. Ένα τέλειο δώρο για εσάς ή για να το προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα λατρέψετε την pop συσκευασία του που θυμίζει τις πιτζάμες του ιταλικού fashion brand.


Ιδέες για λαμπερό Christmas shopping μπορείτε να πάρετε από τη συλλογή "Lucky Christmas", με lingerie σε κόκκινο & μαύρο.


Aν λατρεύετε τα 80s, η mini συλλογή "Flashdance", είναι αφιερωμένη σε εσάς με χαλαρά ζέρσεϊ jumper σε μοβ, σκούρο γκρι και melange, ένα μαλακό top με studs στους ώμους που βγαίνει σε γκρι και πράσινο και σετάρεται με παντελόνι-φόρμα, διαχρονικά μαύρα leggings με faux δέρμα στο πλάι.


Για glam-lace ύφος, θα κάνετε focus στη "Dirty Dancing" συλλογή: κορμάκια, γεωμετρικά σχέδια, σενίλ κεντήματα.


Οι all time fan της Madonna θα λατρέψουν τη σειρά "Desperately Seeking Susan" . Για τα εσώρουχα και ρούχα με sensual διαφάνειες, δίχτυ αλλά και τα studs που εμπλουτίζουν με λάμψη τα κομμάτια της συλλογής.


Τέλος, τα funky αξεσουάρ -ένα μαστίγιο, ψεύτικες βλεφαρίδες και μία μάσκα - αποτελούν τις καλύτερες ιδέες για τα δώρα της πρωτοχρονιάς!