FYI

H Coca-Cola στο "The Christmas Factory"

10.12.2013
Η Coca-Cola, Μεγάλος Χορηγός στο πιο φαντασμαγορικό εργοστάσιο παιχνιδιών που έχει κατασκευαστεί ποτέ, προσκάλεσε τα Παιδικά Χωριά SOS στην πιο παραμυθένια χριστουγεννιάτικη γιορτή, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων θα προσφέρει δωρεάν είσοδο στους επισκέπτες.
Φέτος τα Χριστούγεννα, η Coca-Cola είναι ο Μεγάλος Χορηγός του "The Christmas Factory", του φαντασμαγορικού event που πραγματοποιείται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων. Έως και τις 6 Ιανουαρίου 2014, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν στο πιο παραμυθένιο εργοστάσιο παιχνιδιών, ενώ θα υποδέχεται τα παιδιά στο Santa’s Toys’ Factory by Coca-Cola, τη μεγαλύτερη παιχνιδομηχανή που έχει κατασκευαστεί ποτέ στην Ελλάδα!
Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, η Coca-Cola προσκάλεσε τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS σε μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη γιορτή, ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα θα προσφέρει δωρεάν είσοδο στο The Christmas Factory σε όλους τους επισκέπτες, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, καθώς και δωρεάν είσοδο στο συναρπαστικό Ιμάντα Διασκέδασης του Santa’s Toys’ Factory της Coca-Cola για όλη την ημέρα.
Το "The Christmas Factory" απλώνεται σε 25.000 τ.μ. ανοικτών και στεγασμένων χώρων, που θα γίνουν ο μεγαλύτερος πόλος έλξης τα φετινά Χριστούγεννα. Ατέλειωτα παιχνίδια, εκθέσεις, συναυλίες, carousel και παγοδρόμιο είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που θα περιμένουν όλους όσοι θα επισκεφτούν την «Τεχνόπολις» φέτος τα Χριστούγεννα.
Ξεχωριστή θέση θα έχει το Santa’s Toys’ Factory της Coca-Cola, ένας μαγικός χώρος όπου θα τα παιδιά θα μπορούν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν τα δικά τους επιτραπέζια παιχνίδια.
Η Coca-Cola, στηρίζοντας τα Παιδικά Χωριά SOS για 6η συνεχή χρονιά, προσκάλεσε τα παιδιά στο The Christmas Factory το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, προσφέροντάς τους αποκλειστική χρήση του χώρου. Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους στο Santa’s Toys’ Factory της Coca-Cola, αλλά και σε όλες τις δράσεις της «Τεχνόπολις», ενώ ο Άγιος Βασίλης ήταν εκεί για να τους μοιράσει δώρα, χαρίζοντάς τους ακόμα περισσότερα χαμόγελα.
Ακόμη, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στα Παιδικά Χωριά SOS, η Coca-Cola προχώρησε και στην οικονομική ενίσχυσή του έργου τους, για την κάλυψη αναγκών τους.
Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, αφού ανήμερα των Χριστουγέννων, η Coca-Cola θα προσφέρει δωρεάν είσοδο στο The Christmas Factory σε όλους τους επισκέπτες, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, καθώς και δωρεάν είσοδο στον Ιμάντα Διασκέδασης – την πιο εντυπωσιακή τσουλήθρα - του Santa’s Toys’ Factory by Coca-Cola για όλη την ημέρα.
Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο.