FYI

Δείπνο με άρωμα μυστηρίου από το Cabaret D’Or

21.02.2014
Ένα δείπνο γεμάτο γέλιο και διασκέδαση! Γεύσεις... δολοφονικές και εικόνες απολαυστικές σε μία νύχτα ειδικά για 'έξυπνους λύτες'!

Μία βραδιά ξεχωριστή, από κάθε άλλη! Γιατί δεν σερβίρει μόνο φαγητό, σερβίρει μυστήριο… Ένα δρώμενο κατά την διάρκεια του οποίου απολαμβάνετε ένα μενού 4 πιάτων, από τον Chef Νίκο Μακρυμίχαλο ή cocktails και gourmet snacking, ενώ παρακολουθείτε μια θεατρική παράσταση μυστηρίου, την οποίο καλείστε να εξιχνιάσετε.

Το Cabaret D’Or εξασφάλισε την παγκοσμίου φήμης ντίβα Κασσάνδρα από το Παρίσι, για να ερμηνεύσει σε πρεμιέρα το νούμερό της «Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός».

Μόνο που...

Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου, η Κασσάνδρα θα βρεθεί δολοφονημένη με 2 σφαίρες στο καμαρίνι της! Κι ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας! Ποιός μπορεί να είναι; Ο πληθωρικός κομπέρ Αλέν Τικό; Η τρομερή αντίζηλος Ζελίντα; Η πιστή βοηθός της ντίβας, Κοκό; Ή μήπως ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Ισίδωρος Ζεμπουλόν; Βοηθήστε τους πρωταγωνιστές να ξεσκεπάσουν το έγκλημα, πριν διαρρεύσουν τα νέα και καταστραφεί η φήμη του Καμπαρέ!

Εσείς καλείστε... να το παίξετε ντετέκτιβ: αξιολογείτε τα ενοχοποιητικά στοιχεία και ανακρίνετε τους υπόπτους. Ο ρόλος των θυμάτων και των υπόπτων παίζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς, οι οποίοι έρχονται κοντά σας, αυτοσχεδιάζουν και απαντούν αυθόρμητα σε ό,τι εσείς τους ρωτάτε, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Στο τέλος, βασισμένοι στο αστυνομικό σας δαιμόνιο, θα προσπαθήσετε να λύσετε το μυστήριο και να ξεσκεπάσετε τον ένοχο!

Info
22.3.2014 - 19:30
Κάντε την κράτηση στο πιο θεαματικό Private Chef’s Table ή στο The Bar!
Επιλέξτε την θέση σας στο www.mathimatamageirikis.gr ή στο 2109882378:
Cabaret Menu – Δείπνο €34.90
Ταλιάτα αλά Ρομάνα με ρούκολα | Φιλέτο Ψαριού αλά Καπονάτα | Στήθος Κοτόπουλου Τονάτο | Σεμιφρέντο Σοκολάτας
*Το δείπνο συνοδεύεται από κρασί
ή στο
The Bar Menu – Cocktails €24.90
Hemingway’s Daquiri | Negroni | Cabaret D’Or
*Ta cocktails συνοδεύουν gourmet snacks