FYI

Το καλύτερο δώρο για τον άντρα της ζωής σου

25.02.2014
Αν ο άντρας σου αντιμετωπίζει πρόβλημα τριχόπτωσης, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τέλεια θεραπεία τριχόπτωσης! Κάνε του τώρα το πιο μεγάλο δώρο!

Είναι γεγονός: το ένα τρίτο των ανδρών έχει πρόβλημα τριχόπτωσης και είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει αρνητικά στην ψυχολογία! Οι περισσότεροι άνδρες δοκιμάζουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις χωρίς αποτέλεσμα (π.χ. καλλυντικά προϊόντα) χωρίς όμως να βλέπουν το αναμενόμενα αποτέλεσμα. Η τελική έκβαση είναι είτε να εγκαταλείπουν την προσπάθεια είτε να ξυρίζουν το κεφάλι τους!

Πιο συγκεκριμένα: Η τριχόπτωση απασχολεί αρκετούς άνδρες και γυναίκες. Οι κύριοι τύποι τριχόπτωσης είναι δύο. Η εποχική, μία αναστρέψιμη κατάσταση που εμφανίζεται συνήθως την άνοιξη και το φθινόπωρο και δεν αποτελεί παράγοντα ανησυχίας, και η κληρονομική τριχόπτωση ή ανδρογενετική αλωπεκία (ΑΓΑ), η οποία αποτελεί εξελισσόμενη πάθηση και τη συνηθέστερη αιτία τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες. Οφείλεται σε γενετικούς παράγοντες και χαρακτηρίζεται από αραίωση ή και μόνιμή απώλεια τριχών στο μέτωπο, στους κροτάφους και στην κορυφή του τριχωτού της κεφαλής. Τώρα ήρθε η θεραπεία της τριχόπτωσης σύμφωνα με τον Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Λιόση Γιώργο.

Η λύση είναι φυσικά το Νέο Regaine® Foam!

Λίγα λόγια για το νέο Regaine® Foam: H μόνη θεραπεία αφρού Μινοξιδίλης που σταματάει την τριχόπτωση και αναπτύσσει νέα μαλλιά.

Το νέο Νέο Regaine® Foam, έχει μοναδική σύνθεση που περιέχει Μινοξιδίλη, τη μόνη εγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία τοπικής χρήσης για την αναστολή της τριχόπτωσης.

  • Έχει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε 47 κλινικές μελέτες, στις οποίες έχουν συμμετάσχει 22.000 άτομα.
  • Όχι μόνο σταματάει την τριχόπτωση αλλά και αναπτύσσει νέα μαλλιά.
  • Ορατά αποτελέσματα ακόμα και σε 12 εβδομάδε
  • Νέος αφρός Regaine® Foam. Η θεραπεία της τριχόπτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στο www.regaine.gr