FYI

"Taste of Freedom" από το NESTEA

16.04.2014
Το NESTEA επιστρέφει για να μας υπενθυμίσει πόσο όμορφη είναι η ζωή μέσα από τη νέα καμπάνια “Taste of Freedom”.

Το απολαυστικό παγωμένο τσάι προσφέρει στιγμές ελευθερίας και ξεγνοιασιάς που όλοι μας έχουμε ανάγκη και μας ενθαρρύνει να πάρουμε μια ανάσα από τις απαιτήσεις τις καθημερινότητας. Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, παρουσιάζει επίσης τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα “Windows of Freedom”, όπου από 1η Μαΐου και κάθε μέρα θα ανεβαίνουν εντυπωσιακά βίντεο με μαγευτικά τοπία φύσης που κόβουν την ανάσα, προσφέροντας έτσι ένα «παράθυρο ελευθερίας». Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, αφού το NESTEA κυκλοφορεί με νέα, ανανεωμένη εμφάνιση, αποπνέοντας ακόμα περισσότερο τη φυσικότητα και τη δροσιά που προσφέρει!

Μέσα από τη νέα καμπάνια “Taste of Freedom”, το NESTEA μας υπενθυμίζει ότι ακόμα και σε ένα σύγχρονο περιβάλλον γεμάτο απαιτήσεις και υποχρεώσεις, μπορούμε να βρούμε μέσα στην ημέρα μας στιγμές ελευθερίας και να ξεκλειδώσουμε τη δύναμη της αναζωογόνησης που προσφέρει το αγαπημένο μας παγωμένο τσάι. Στη διαδικτυακή πλατφόρμα “Windows of Freedom”, οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτούν πρόσβαση είτε από το smartphone τους, μέσω του QR κωδικού που θα βρίσκουν επάνω σε όλες τις συσκευασίες NESTEA, είτε μέσα από τον υπολογιστή τους, κάνοντας κλικ στο www.nestea.gr. Έτσι, θα μπορούν να απολαμβάνουν τα video της ημέρας, αλλά και να τα μοιραστούν με τους φίλους τους μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, δημιουργώντας τα δικά τους «παράθυρα ελευθερίας» μέσα στην ημέρα.

Τέλος, το NESTEA «αλλάζει», αφού κυκλοφορεί με νέα, ακόμα πιο δροσερή εμφάνιση. Τα νέα γραφικά της ετικέτας εκφράζουν ακόμα περισσότερο τις έννοιες της φυσικότητας και της δροσιάς, με την αγαπημένη και ασυναγώνιστη γεύση του NESTEA να παραμένει ακριβώς ίδια!