FYI

Silk-épil Special Edition: το μυστικό για βελούδινο δέρμα

23.06.2014
Τα νέα μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα Silk-épil Special Edition της Braun συνδυάζουν άψογα την αποτρίχωση με τον καθαρισμό του προσώπου συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγιούς όψης του δέρματος. Το νέο βουρτσάκι καθαρισμού προσώπου της Braun που συνοδεύει τις αποτριχωτικές συσκευές χαρίζει έως και 6 φορές καλύτερα αποτελέσματα απ’ ότι καθαρισμός με το χέρι, αφαιρεί άψογα το μακιγιάζ και καθαρίζει τους πόρους.

Η αποτριχωτική συσκευή υγρής και στεγνής χρήσης που αφαιρεί πιο κοντές τρίχες απ’ ότι το κερί και βούρτσα καθαρισμού προσώπου που καθαρίζει το πρόσωπο 6 φορές καλύτερα από έναν απλό καθαρισμό με τα χέρια, θα σας ενθουσιάσει.

Η αποτριχωτική συσκευή Silk-épil 7-569 Wet & Dry αφαιρεί ακόμη και τις πιο κοντές, λεπτές τρίχες μήκους έως και 0,5mm. δηλαδή όσο ένας κόκκος άμμου. Οι 40 τσιμπίδες στην τεχνολογία Close-Grip της Braun διασφαλίζουν άριστη απόδοση και πιο βαθιά αποτρίχωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνή λειτουργία ή στο μπάνιο ή στο ντους για πιο απαλή αποτρίχωση.

H BRAUN σας χαρίζει τον ΦΠΑ! Αποκτήστε τώρα τα νέα μοντέλα Silk-épil Special Edition της Braun και κερδίστε την αξία του Φ.Π.Α* ενώ απολαμβάνετε απαλό και βελούδινο δέρμα με το πάτημα ενός κουμπιού!

Για επιπλέον απαλότητα το Silk-épil 7 διαθέτει μασάζ υψηλής συχνότητας που διεγείρει το δέρμα, υγρά μαντηλάκια προετοιμασίας αποτρίχωσης Olay, 6 εξαρτήματα και βούρτσα καθαρισμού προσώπου που αφαιρεί το μακιγιάζ και απομακρύνει τους ρύπους από το πρόσωπο έως και 6 φορές καλύτερα από τον καθαρισμό με τα χέρια. Η βούρτσα προετοιμάζει το δέρμα σας για ενυδάτωση, ενισχύει την κυκλοφορία και αφήνει το δέρμα σας καθαρό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Πρόκειται για την απόλυτη αποτριχωτική συσκευή που αφαιρεί ακόμη και τις πιο κοντές τρίχες και βούρτσα καθαρισμού προσώπου που καθαρίζει το πρόσωπο 6 φορές καλύτερα από έναν απλό καθαρισμό!

Σχεδιασμένη για αποτελεσματική, εξαιρετικά απαλή αποτρίχωση που διαρκεί, η Silk-épil 5-329 είναι ιδανική για γυναίκες που δοκιμάζουν την αποτρίχωση για πρώτη φορά.

Προσφέρει αδιάκοπη λειτουργία και απόδοση για συνεχές απαλό δέρμα. Χάρη στην τεχνολογία Close-grip, αφαιρεί ακόμη και τις πιο κοντές και λεπτές τρίχες μήκους έως και 0,5mm. δηλαδή όσο ένας κόκκος άμμου.

Για επιπλέον απαλότητα το Silk-épil 5 διαθέτει το καινοτόμο σύστημα άνεσης με κυλίνδρους μασάζ που διεγείρουν το δέρμα, γάντι πάγου που καταπραΰνει την επιδερμίδα μετά την αποτρίχωση και βούρτσα καθαρισμού προσώπου που αφαιρεί το μακιγιάζ και απομακρύνει τους ρύπους από το πρόσωπο έως και 6 φορές καλύτερα από τον καθαρισμό με τα χέρια. Η βούρτσα προετοιμάζει το δέρμα σας για ενυδάτωση, ενισχύει την κυκλοφορία και αφήνει το δέρμα σας καθαρό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Όπως όλα τα προϊόντα της Braun, έτσι και οι αποτριχωτικές συσκευές είναι σχεδιασμένες να “κάνουν τη διαφορά” για τις γυναίκες που τις χρησιμοποιούν. Διακρίνονται για την αξιοπιστία και την εκπληκτική αντοχή τους, γιατί το όνομα Braun είναι συνυφασμένο με την καινοτομία.


Κι επειδή γνωρίζουμε ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική, οι αποτριχωτικές συσκευές Braun είναι μελετημένες ώστε να ικανοποιούν όλες τις επιμέρους ανάγκες σας και να εντάσσονται αρμονικά στην προσωπική σας φροντίδα ομορφιάς.

*Η ενέργεια Δώρο ο Φ.Π.Α 23% αφορά σε αποφορολόγηση της τιμής του προϊόντος και ισχύει για τα SE 5-329 & SE 7-569 από 2/6/2014 έως 30/6/2014. Oι τιμές πώλησης είναι στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε καταστήματος.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ισχύει για διάστημα 2 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.