FYI

«SHOW ROOM by Al Giga»: μόλις άνοιξε στη Μύκονο

18.07.2014
H πιο stylish boutique «SHOW ROOM by Al Giga», μόλις άνοιξε στη Μύκονο, με ρούχα και αξεσουάρ από Έλληνες designers!

Ένα ολοκαίνουριο concept store μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Μύκονο και φέρνει κάτι νέο στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Ο γνωστός από τα περιοδικά μόδας και τη συνεργασία του με μερικούς από τους μεγαλύτερους stars, fashion stylist, Al Giga, έβαλε την αγάπη και τη γνώση του για το στυλ και δημιούργησε ένα χώρο που μπορεί κάποιος να βρει τα πιο μοντέρνα ρούχα, αξεσουάρ και αντικείμενα.

Ο Al Giga, επέλεξε να φιλοξενήσει και να αναδείξει σε αυτό το χώρο, μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες Έλληνες designers που στο «SHOW ROOM by Al Giga» βρήκαν ένα τέλειο περιβάλλον για τις δημιουργίες τους. Ονόματα όπως Απόστολος Μητρόπουλος, Χριστόφορος Κοτέντος, Δημήτρης Πέτρου, Dear Polywood Beachwear, Eirene Athens, Αβελίνα Παπαντωνίου, Φανή Ξενοφόντως, .LAK, Lamda Alpha, Μάκης Τσέλιος Atelier, Manus Gavriil, Μάρα Καρτάλη, Θεόδωρος, TOM2, Βανέσα Κ., Βάσια Τζοτζοπούλου και Βασίλης Ζούλιας θα βρίσκονται στο πιο hot spot της Μυκόνου.

Η ανάδειξη των Ελλήνων δημιουργών ήταν πάντα η προτεραιότητα του Al Giga και τώρα με το «SHOW ROOM by Al Giga» βρήκε τον καλύτερο τρόπο να προωθήσει τη δουλειά τους, στην τόσο international αγορά του νησιού.

Σε ένα από τα υπέροχα στενά της χώρας του νησιού το «SHOW ROOM by Al Giga» είναι πλέον ένα σημείο συνάντησης των πιο ενημερωμένων ανθρώπων της μόδας και φυσικά τόσο «Made in Greece»!

Σωτήρος 6 (δίπλα από το restaurant, Katrin)

Τηλ: +30 2289 306730