FYI

Σούπερ συλλογή Intimissimi για το Φ/Χ 2014-2015

04.09.2014
H νέα συλλογή για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2014 χαρακτηρίζεται για την κομψότητα που αποπνέει ενώ επιτρέπει παράλληλα στις γυναίκες να παίξουν με τον αισθησιασμό τους.

O sensual χαρακτήρας της νέας συλλογής βασίζεται σε sophisticated chic στοιχεία όπως η ultra - light δαντέλα, οι απαλές microfiber υφές με "LaTeX αποτέλεσμα", το ελαστικό, φίνο και λεπτό κέντημα που αγκαλιάζει το σώμα. Κυριαρχούν οι σαγηνευτικές διαφάνειες και οι λάμψεις που χαρίζουν στα εσώρουχα sexy ή ρομαντικό στύλ.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα φυσικά χρώματα με τις στράς- λεπτομέρειες να προσθέτουν λάμψη και να παραπέμπουν σε vintage style.

Το περλέ ύφος χαρακτηρίζει την νυφική συλλογή, με ενθέσεις δαντέλας σε απαλούς τόνους που θυμίζουν αρχαίο κέντημα.

Η Intimissimi γνωρίζει καλά πως τα εσώρουχα για ξεχωριστές περιστάσεις είναι το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα. Για την περίοδο των Χριστουγέννων προτείνει διάφορα ad hoc outfits: επιλέγετε από τα πιο δυνατά, sensual lingerie sets μέχρι εκείνα που αποπνέουν boudoir style.

INTIMISSIMI KNITWEAR

Η knitwear συλλογή για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2014 αποκαλύπτει τον πιο γοητευτικό και glamorous χαρακτήρα της Intimissimi. To ελαφρύ chambrè συνδυάζεται με floral δαντέλα, οι georgette λεπτομέρειες προσδιορίζουν τα chic βολάν και τις πιέτες ενώ υφές όπως lurex και δαντέλα με πτυχώσεις δένουν με πούλιες και λαμπερό μετάξι. Μίνι φορέματα και σε strapless εκδοχή, με μπούστα στολισμένα με απλίκες, αποκαλύπτουν αισθησιακές διαφάνειες που με την λεία γραμμή τους καθορίζουν την κομψότητα και το αυθεντικό στυλ.

INTIMISSIMI EASYWEAR


Η συλλογή easywear εμπνέεται από το παρελθόν όταν οι γυναίκες είχαν ρούχα και υφάσματα στην γκαρνταρόμπα τους που ξεχώριζαν για τη γοητεία τους: Ζακάρ υφάσματα με κεντήματα τεχνοτροπίας Δαμασκού, vintage εκρού, φυσικοί τόνοι και παστέλ αποχρώσεις σε λευκό βαμβάκι και georgette τελειώματα.

Ρετρό επιρροές χαρακτηρίζουν τα σχέδια της συλλογής που παροτρύνει τις γυναίκες να παίξουν με την θηλυκότητα τους, με τη δαντέλα, τα μακραμέ στοιχεία, τα εντυπωσιακά στρας που συνδυάζονται με fleece για μοντέρνο sporty-chic στυλ.

Η easywear συλλογή της Ιntimissimi καλύπτει όλα τα γούστα, μιξάροντας την λεπτότητα του ρομαντισμού με την ζωντάνια και την ζωηρότητα. Το αποτέλεσμα; Πυτζάμες με fun prints καθώς και φόρμες σενίλ με ριγέ μοτίβα.

INTIMISSIMI ΜΕΝSWEAR


Η ανδρική συλλογή Intimissimi για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2014 ξεχωρίζει για την απλότητα των σχεδίων της και τις αποχρώσεις των χρωμάτων της: Την διαφορά κάνουν οι λεπτομέρειες που καθορίζουν ένα σαφές και ισορροπημένο στυλ.


Η καινοτομία βρίσκεται στα υλικά: modal microfibre, cotton slub και waffle έρχονται να συμπληρώσουν την σειρά του κλασσικού βαμβακερού, spandex και microfibre.