FYI

Υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα χωρίς θήκη

16.09.2014
Οι καταναλωτές σήμερα αναζητούν προϊόντα που προσφέρουν ευκολία και υγιεινή στο χώρο της τουαλέτας. To Bref WC ανταποκρίνεται σε αυτή την ανάγκη και εμπλουτίζει την προϊοντική του γκάμα με το μπλοκ τουαλέτας Bref Duo Stick χωρίς θήκη.

Τα Bref Duo Stick αποτελούν την ιδανική λύση προσφέροντας ακόμα περισσότερα:

· Ευκολία στη χρήση καθώς η αυτοκόλλητη ταινία τοποθετείται γρήγορα και αξιόπιστα εσωτερικό της λεκάνης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε το περιτύλιγμα και να εφαρμόσετε την αυτοκόλλητη ταινία σε στεγνή λεκάνη. Αφαιρείτε το περιτύλιγμα και μπορείτε να απολαύσετε υγιεινή προστασία και φρεσκάδα στην τουαλέτα σας!

· Αξεπέραστη τεχνολογία δύο φάσεων η οποία εγγυάται ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η πρώτη φάση εξασφαλίζει τέλεια καθαριότητα και αποτελεσματική προστασία κατά των αλάτων ενώ η δεύτερη φάση χαρίζει υπέροχο άρωμα και φρεσκάδα που διαρκεί.

· Τρία μοναδικά αρώματα Ocean Βlue, Lime & Mint και Flowers Fresh. Κάθε πακέτο περιέχει 3 αυτοκόλλητες ταινίες, που εξασφαλίζουν μεγάλη τη διάρκεια, μέχρι και 450 χρήσεις σε πολύ προσιτή τιμή.

Τα νέα Bref Duo Stick, έρχονται για να κάνουν τον καθαρισμό της τουαλέτας πιο εύκολο από ποτέ προσφέροντας μια ολοκληρωμένη καινοτόμα πρόταση με υψηλή απόδοση