FYI

MedHair: Η νέα πρόταση για την υγεία των μαλλιών

25.09.2014
Η νέα, σύγχρονη και πρωτοποριακή πρόταση για την υγεία και τη θεραπεία των μαλλιών είναι γεγονός στα Βόρεια Προάστια. Πρόκειται για την κλινική MedHair, η οποία έρχεται να δώσει τη λύση στην εμφύτευση μαλλιών και φρυδιών, την προληπτική θεραπεία τους, την αποκατάσταση ουλών και τραυμάτων, σε άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας.

Η MedHair είναι στελεχωμένη με ικανούς επιστήμονες, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αυστηρά ελεγμένο και με εξειδικευμένη επιστημονική επάρκεια στον τομέα της εμφύτευσης και θεραπείας μαλλιών. Η ιατρική ομάδα της βρίσκεται ενεργά στον χώρο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών εδώ και 20 χρόνια, ενώ όλα τα μέλη της συμμετέχουν στα σημαντικότερα διεθνή και εγχώρια ιατρικά συνέδρια τόσο σε αυτά που αφορούν τις Μεταμοσχεύσεις όσο και σε ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της Ιατρικής Επιστήμης. Παράλληλα, στη MedHair χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας τεχνικές και καινοτόμα μηχανήματα προκειμένου να επιτυγχάνεται πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιστημονική Διευθύντρια στη νέα κλινική είναι η Δερματολόγος Γεωργία Δριμούρα, η οποία εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της Δερματολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας, έχοντας αναλάβει με επιτυχία περιστατικά τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Ο βασικός στόχος και η φιλοσοφία της MedHair είναι να αλλάξουν προς το καλύτερο τις ζωές των ανθρώπων που τους εμπιστεύονται. Η ομάδα της Med Hair είναι δίπλα τους για να τους ενισχύσει και στηρίξει.

MedHair…και είσαι στην Τρίχα