Αρωματικά και απολαυστικά

14.05.2012
Αποάυστικά και αρωματικά κρασιά απο ελληνικούς αμπελώνες.

Thema - Κτήμα Παυλίδη
Τα σταφύλια από τις ποικιλίες Aσύρτικο και Sauvignon Blanc συμμετέχουν στο λευκό κρασί από το Κτήμα Παυλίδη με τα αρώματα τροπικών φρούτων και τις λεμονάτες νότες. Στόμα καλοδομημένο,

με τραγανή οξύτητα και ευγενικό τελείωμα.

Διάπορος - Κτήμα Κυρ-Γιάννη
Ενα Ξινόμαυρο με πινελιές Syrah από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη με μεθυστικά αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων και νότες από το δρύινο βαρέλι, στο οποίο παρέμεινε για είκοσι δύο μήνες. Καλά δομημένες τανίνες και επίγευση αλησμόνητη.

Αβέρωφ Ροζέ
Εντονο τριανταφυλλί χρώμα, αρώματα λουλουδιών και κόκκινων φρούτων, με κυρίαρχες νότες κερασιού και φράουλας. Διακρίνεται για τη λεπτή και ισορροπημένη γεύση του και την πολύ ευχάριστη επίγευσή του.

Ραψάνη επιλεγμένος - Tsantali
Δημοφιλές ερυθρό κρασί από την οινοποιία Tsantali. Το χαρμάνι των ποικιλιών Ξινόμαυρο, Κρασάτο και Σταυρωτό και η παλαίωσή του σε γαλλικά δρύινα βαρέλια δίνουν ένα κρασί κομψό, με αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων και γεύση πληθωρική, πικάντικη.

Μέτρον Αριστον - Παπαντώνη
Λαμπερό κίτρινο κρασί από την οινοποιία Παπαντώνη με τις ποικιλίες Ροδίτη και Chardonnay να του χαρίζουν τα φρουτώδη τους αρώματα. Στόμα ελαφρύ, ευχάριστο, στο οποίο κυριαρχεί η οξύτητα.

Μaleatis - Οινοποιητική Μονεμβασιάς
Ενα κρασί της Οινοποιητικής Μονεμβασιάς φτιαγμένο από Αγιωργίτικο και Μαυρούδι, τις γοητευτικές ερυθρές ποικιλίες της Πελοποννήσου. Εχει αρώματα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών, είναι απαλό και πολύπλοκο στο στόμα και με επίγευση που διαρκεί.

ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ