Το κρασί είναι στο τραπέζι

09.10.2012
Επιμένουμε ελληνικά!

Οι ελληνικοί αμπελώνες μάς χαρίζουν το λευκό τους χρυσάφι και ένα ρουμπίνι για το τραπέζι! Επιλέξαμε και σου προτείνουμε πέντε εξαιρετικά ελληνικά κρασιά.

Διάβασε τα χαρακτηριστικά τους κι επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

Ελληνικά κρασάκια για κρασάκια για κάθε περίσταση

«Μ» Μαλαγουζιά
Κτήμα Αβαντίς

Μια λαμπερή Μαλαγουζιά με κομψά αρώματα λεμονιού και λευκόσαρκων φρούτων.

Τραγανό στόμα με πολύ καλή δομή και οξύτητα. Επίγευση μακρά.

Το Δάκρυ του Πεύκου
Στέλιος Κεχρής

Πολυβραβευμένη ρετσίνα με Ονομασία κατά Παράδοση.

Ασύρτικο και Ροδίτης με μια διακριτική νότα ρετσινιού μάς δίνουν έναν ευχάρι-στο ρητινίτη.

Santorini Assyrtiko
Santo Wines

Βραβευμένο λευκό κρασί από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Αθήρι και Αϊδάνι.

Με διακριτικά αρώματα λεμονανθών, δροσιστική αίσθηση και ευχάριστη οξύτητα.

Ο Τόπος μας
Τσάνταλης

Ενα καινούριο λευκό κρασί από Μοσχοφίλερο και Ροδίτη.

Ευχάριστο και απαλό, με δροσερή οξύτητα, ισορροπημένο στόμα και τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών.

Κτήμα Θεόπετρα
Τσιλιλής

Ενα χαρμάνι από Cabernet Sauvignon, Syrah και τη σπάνια ποικιλία Λημνιώνα των Μετεώρων.

Ερυθρό, με αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων και πικάντικες νότες.