Οικονομικές προτάσεις για κρασί & τσίπουρο

20.02.2014
Τσικνοπέμπτη & καθαρή Δευτέρα χωρίς τσίπουρο & κρασί γίνεται; Δεν γίνεται! Οικονομικές & Ποιοτικές προτάσεις γεμάτες κέφι από το www.edrinks.gr Spirits Wines & More. Ανακαλύψτε τις προσφορές για το διάστημα 17 Φεβρουαρίου έως και 3 Μαρτίου 2014.

Το www.edrinks.gr Spirits Wines & More, σηματοδοτεί το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, από το οποίο, μπορείτε πλέον αναζητήσετε αγαπημένα προϊόντα και να τα αποκτήσετε με ένα click .

Μετά το διάλειμμα που μας «επέβαλλε» ο Ιανουάριος από τη γιορτινή διάθεση των Χριστουγέννων, έρχεται ο Φεβρουάριος & ο Μάρτιος να μας ανταμείψει με τις Απόκριες και την Καθαρή Δευτέρα.

Η περίοδος αυτή είναι ίσως η μοναδική που δεν επιβάλλει dresscode (κάθε άλλο θα λέγαμε), ούτε και περιορισμούς σε συγκεκριμένους κώδικες συμπεριφοράς.

Αντιθέτως επιβάλλει αυθεντικότητα, χαλαρότητα, καλή παρέα, γέλιο και πολύ φαγητό!

Συνδυάστε τα προαναφερόμενα “συστατικά» με το κατάλληλο ποτό και η διασκέδασή σας είναι διασφαλισμένη 100%!

Το edrinks εξασφάλισε για εσάς μοναδικές οικονομικές , ποιοτικές & επώνυμες προτάσεις σε προσφορές έως και -15%.

Προτάσεις κρασιών σε «ΚΟΚΚΙΝΕΣ & ΛΕΥΚΕΣ» αποχρώσεις από τα κτήματα Αβαντίς, Χατζημιχάλη, Σπυρόπουλου και Τσιλιλή - σε τιμές που ξεκινάνε από 2.15 € . Επιλέξτε ανάμεσα στα Χάρισμα Γης, Ορεινό, Διονύσου Χώρα & MOSTRA.

Αντίστοιχα για τους λάτρεις γνήσιου Ελληνικού Τσίπουρου, συνοδευτικό πολλών παραδοσιακών μεζέδων επιλέξτε επώνυμα , επιλέξτε Τσιλιλή.

Καλή σας Απόλαυση & Διασκέδαση!