Απόλαυση με ένα κλικ... στην πόρτα σας!

12.03.2014
Το www.edrinks.gr Spirits Wines & More, σηματοδοτεί το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, από το οποίο , μπορείτε πλέον αναζητήσετε αγαπημένα προϊόντα και να τα αποκτήσετε με ένα click.

Ποτό, κοκτέιλ, κρασί ή ακόμη και καφέ, τσάι ή σοκολάτα; Ότι κι αν προτιμάς, μπορείς να το βρεις και να το αποκτήσεις με ένα κλικ από την ηλεκτρονική κάβα e-drinks, που εκτός από αγορές μπορείς να βρεις και χρήσιμες πληροφορίες.

Μία περιήγηση στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε ότι ταιριάζει καλύτερα στις γευστικές σου προτιμήσεις. Προτάσεις κρασιών σε «ΚΟΚΚΙΝΕΣ & ΛΕΥΚΕΣ» αποχρώσεις, αναλυτική ενημέρωση για κάθε κατηγορία ποτών αλλά και ιδέες και συμβουλές για μοναδικά κοκτέιλς και γκουρμές επιλογές, άρθρα και συνταγές δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη.

Η εφαρμογή “Cocktail Wizard” θα "ανακαλύψει" το κατάλληλο κοκτέιλ για εσένα ενώ το "Taste wizard" θα σε βοηθήσει να κάνεις το σωστό "πάντρεμα" κρασιού φαγητού. Ζυμαρικά, κρέας, πίτες, ψάρια ή αλλαντικά, όλα θέλουν το κατάλληλο συνοδευτικό κρασι. Μπες στην εφαρμογή και δες τις προτάσεις του site για κάθε κατηγορία φαγητού.

Εκτός των παραπάνω, το κατάστημα δίνει ιδέες και λύσεις για δώρα: Έτοιμα καλαθάκια δώρων ή συνθέσεις που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου με το καλάθι της επιλογής σου, τα ποτά της αρεσκείας σου και αξεσουάρ κρασιού, σαμπάνιας ή ποτών. Μπορείς επίσης να βρεις καλαίσθητα φλιτζάνια, κούπες ροφημάτων αλλά και ποτήρια κρασιού και ποτού σε διάφορα μεγέθη και σχέδια αλλά και γκουρμέ προτάσεις, όπως για παράδειγμα αυτές με το μπαλσάμικο με σύκο, φράουλά ή λευκή κρέμα πορτοκάλι.

Επιπλέον στο www.edrinks.gr μπορείς να επωφεληθείς από τις επιμέρους προσφορές και να βρεις μοναδικά προϊόντα που διατίθενται αποκλειστικά online. Μάλιστα, για αγορές άνω των 60 € το edrinks προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (αποκλειστικά για την περιοχή της Αττικής).

Κάνε κλικ και πλοηγήσου στις σελίδες του www.edrinks.gr και απόλαυσε το γευσιγνωστικό ταξίδι που προσφέρει.