Eτικέτες με ψυχή

20.01.2015
Ενα τυπικότατο νεοζηλανδέζικο Sauvignon blanc και όπως όλα τα τυπικά νεοζηλανδέζικα αυτής της ποικιλίας είναι τουλάχιστον μαγικό!

Private Bin Sauvignon Blanc,Villa Maria

Ενα τυπικότατο νεοζηλανδέζικο Sauvignon blanc και όπως όλα τα τυπικά νεοζηλανδέζικα αυτής της ποικιλίας είναι τουλάχιστον μαγικό! Εκρηκτικό στη μύτη, με πλούσια αρώματα γρασιδιού και πράσινων φρούτων, γεμάτο φρεσκάδα, ευχάριστη οξύτητα αλλά και πλούτο στο στόμα, που το κάνει να είναι από τη φύση του ένα γιορτινό κρασί.

The Signature, Yalumba

Ενα χαρμάνι Cabernet Sauvignon/Shiraz, που βγαίνει πάντα στην αγορά έπειτα από δύο χρόνια στο βαρέλι και άλλα δύο στη φιάλη. Πολύπλοκο, εξελιγμένο αλλά με τη δομή που θα του δώσει ζωή, τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια. Μοναδικό χαρμάνι από την Αυστραλία.

ΑΒΑΤΟΝ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Φτιαγμένο από τις ποικιλίες Λημνιό, Μαυρούδι και Μαυροτράγανο, και αφού έχει ωριμάσει σε βαρέλι, δίνει ένα πυκνό και πλούσιο σε αρώματα κρασί, που μαγεύει τον ουρανίσκο. Τα αρώματα των κόκκινων φρούτων, με νότες μπαχαρικών, σε ένα βελούδινο φόντο βανίλιας, κάνει αυτό το κρασί «μεγάλο». Στο στόμα, φτάνει παχύρρευστο, τόσο που νομίζεις ότι μπορείς να το μασήσεις, ενώ οι ταννίνες του, πιο μαλακές πια, του δίνουν μια βελούδινη αίσθηση.