Με αριστοκρατική γεύση!

07.01.2010
Kρασιά από φημισμένα chateaux που συνδυάζουν την εξαιρετική οινοποίηση με την καλή τιμή

Kρασιά από φημισμένα chateaux που συνδυάζουν την εξαιρετική οινοποίηση με την καλή τιμή

Les pagodes des Cos Chateau Cos d’ Estournel
Είναι η δεύτερη ετικέτα του Chateau Cos d’Estournel από την περιοχή του Saint Estephe. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα μούρων, φραγκοστάφυλου, μαύρου κερασιού και πιπεριάς. Στον ουρανίσκο είναι αρκετά ισορροπημένο με γεύσεις κοκκινόσαρκων φρούτων και επίγευση με μεγάλη διάρκεια.

Les Carruaddes De Lafite Chateau Lafite Rothschild
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό κρασί με τη χαρακτηριστική υψηλή ποιότητα του Chateau Lafite Rothschild. Διακρίνεται από ντελικάτα αρώματα κόκκινων φρούτων, μολυβιού, μπαχαρικών. Στο στόμα είναι σαρκώδες, με μεταξένιες τανίνες και πολύ μακρά επίγευση.

La Dame de Montrose Chateau Montrose
Η δεύτερη ετικέτα του Chateau Montrose έχει αρκετά προσιτή τιμή και πολύ καλή ποιότητα. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα βατόμουρων, καπνιστού κρέατος, βανίλιας και μαύρου πιπεριού. Στόμα μεσαίου όγκου, ισορροπημένο, με καλοδομημένες τανίνες και επίγευση που διαρκεί.

Alter Εgo Chateau Palmer
Η δεύτερη ετικέτα του Chateau Palmer από την περιοχή του Margaux. Εχει πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής και είναι πολύ καλό ακόμα και σε χρονιές που δεν είναι σπουδαίες. Στη μύτη διακρίνονται αρώματα κοκκινόσαρκων φρούτων, βιολέτας και ορυκτών, ενώ στο στόμα είναι κομψό με καλοδομημένες τανίνες και μακρά επίγευση.

Pavillion Rouge Chateau Margaux
Αλλο ένα κρασί που στις εξαιρετικές του χρονιές αγγίζει την ποιότητα της πρώτης ετικέτας του Chateau Margaux. Στη μύτη έχει αρώματα μαύρου κερασιού, δαμάσκηνου, καπνού, βανίλιας με νότες spicy μπαχαρικών. Στο στόμα είναι πληθωρικό αλλά ισορροπημένο, με βελούδινες τανίνες και ευχάριστο μακρό τελείωμα.

Aπό τη Mαρiα Πετράκη