Το μυστικό υλικό για υπέροχο κοτόπουλο πανέ

22.11.2013
Μια μικρή παραλαγή στο πανάρισμα γι΄ακόμη οπιο ιδιαίτερη γεύση!

Μπορείς να δώσεις ιδιαίτερη γεύση και νοστιμιά στο πανέ κοτόπουλο αντικαθιστώντας την κλασική γαλέτα με... κράκερ με τυρί!

Βούτα τα κομμάτια κοτόπουλο σε γάλα εβαπορέ και λεμόνι, πασπάλισέ τα με αλάτι και μυρωδικά και πάναρέ τα αρχικά με αλεύρι, κατόπιν με χτυπημένο αβγό και τέλος με τα κράκερ θρυμματισμένα.

Στη συνέχεια ψήσε ή τηγάνισε το κοτόπουλό όπως κάνεις συνήθως.

Κι αν δεν έχεις κράκερ;

Εναλλακτικά, αντί για κράκερ, μπορείς να θρυμματίσεις φρυγανιές και να προσθέσεις 2 κουταλιές κίτρινο τυρί τριμμένο - είτε με το έναν τρόπο είτε με τον άλλο, το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιαστείς με το γευστικό αποτέλεσμα!

* Με πληροφορίες από το περιοδικό Αρμονία