Ενίσχυσε τη γεύση του πουρέ με μικρά κολπάκια!

08.01.2014
Άλλη γεύση στον πουρέ με μικρά κολπάκια

Ο πουρές είναι ένα ωραιότατο φαγητό από μόνος τους αλλά και τέλειο συνοδευτικό για ψητά! Αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά ή θέλεις να εντυπωσιάσεις, υπάρχουν μικρά κολπάκια για να "απογειώσεις" τη γεύση του και να προσφέρεις ένα πιο γκουρμέ αποτέλεσμα. Μάθε πώς θα το κάνεις!

Τρείς προτάσεις για πουρέ γκουρμέ και διαφορετικό

Οι βρασμένες πατάτες γίνονται νοστιμότερος πουρές με μικρές προσθήκες:

* Δοκίμασε να τις ανακατέψεις με βρασμένες ρέβες και ψητά παντζάρια σε ίση ποσότητα.

* Άλλη πρόταση αποτελεί η ανάμιξη τους με παντζάρια ελαιόλαδο και ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια.

* Για κάτι πολύ διαφορετικό, στον πουρέ με τις ρέβες πρόσθεσε ντομάτα, γιαούρτι, ή αντζούγιες.