Αφράτα κεφτεδάκια με μικρά κολπάκια

11.08.2015
Μάθαμε μυστικά των σεφ για κεφτεδάκια αφράτα και σου τα αποκαλύπτουμε!

Πώς γίνονται τα κεφτεδάκια αφράτα; Υπάρχουν μυστικά; Μάθε τα τρικ και κλέψε τις εντυπώσεις.

Για κεφτεδάκια μαλακά & αφράτα

Μυστικό #1

Για να κάνεις τα κεφτεδάκια σου μαλακά και αφράτα, πρόσθεσε στον κιμά πριν τον ζυμώσεις λίγο γνήσιο ξίδι από κρασί και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Κάνουν θαύματα.

Μυστικό #2

Αν η ιδέα του ξιδιού δε σε ενθουσιάζει σου έχουμε εναλλακτική λύση. Μια κουταλιά σκόνη μπέικιν πάουντερ για κάθε κιλό μείγμα κιμά θα εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για κεφτεδάκια τραγανά & αφράτα οι συμβουλές στην επόμενη σελίδα

Για κεφτεδάκια τραγανά & αφράτα

Το μυστικό

Αν θέλεις τα κεφτεδάκια σου αφράτα μεν τραγανά δε, το μυστικό είναι η γαλέτα. Πέρασέ τα πρώτα από ελαφρά χτυπημένο ασπράδι και μετά σε τριμμένη φρυγανιά.