Το μυστικό για τέλειο & νόστιμο σπιτικό ζωμό!

02.10.2014
Σου αποκαλύπτουμε το κόλπο για να γίνει ο ζωμός σου ακόμη πιο νόστιμος!
Συνηθίζεις να φτιάχνεις και να χρησιμοποιείς σπιτικούς ζωμούς λαχανικών, κρέατος ή ψαρικών για να δίνεις έξτρα γεύση σε σάλτσες, σούπες, ρύζι και ζυμαρικά;
Το πώς φτιάχνεται ο ζωμός αφενός το έχουμε ήδη εξηγήσει, όπως επίσης και το πώς διατηρείται για τουλάχιστον 2 μήνες! (μπορείς να διαβάσεις το παλαιότερο άρθρο μας πατώντας εδώ).
Ποιό είναι όμως το μυστικό για να έχεις ακόμη πιο γευστικό αποτέλεσμα; Το κλειδί βρίσκεται στο αλάτι! Σε αντίθεση με όσα πίστευες, το αλάτι δεν προσθέτει αλλά αφαιρεί γεύση κι άρωμα από το ζωμό σου. Για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα, βράσε το κρέας, ψάρι ή λαχανικά σου χωρίς καθόλου αλάτι! Ο ανάλατος λοιπόν ζωμός είναι κι ο καλύτερος!