Αλάτι στον καφέ; Γιατί;

21.01.2015
Κι όμως...

Θέλεις να κόψεις εντελώς τη ζάχαρη αλλά δεν αντέχεις και μόνο στην ιδέα της πικρής γεύσης του σκέτου καφέ; Μην ανησυχείς και σε αυτή την περίπτωση τη λύση τη δίνει το αλάτι.

Σωστά διάβασες! Ελάχιστο αλατάκι απομακρύνει την πικρίλα του καφέ και τον κάνει πιο γευστικό χωρίς την παραμικρή πρσοσθήκη ζάχαρης.

Προσοχή μόνο: μη σου πέσει πολύ αλάτι γιατί τότε ο καφές απλούστατα δε θα πίνεται...

* Κι επειδή ο καφές είναι απόλαυση, πάρε ιδέες για μοναδικούς καφέδες πατώντας εδω.