Γιατί το ρύζι λάσπωσε & έγινε κολλώδες; Tips για να είναι πάντα σπυρωτό

20.03.2017
Τι λάθος έκανε και το ρύζι λάσπωσε; Σου έχουμε την απάντηση και συμβουλές για να είναι πάντα τέλειο και σπυρωτό.

Μήπως το ανακάτεψες περισσότερο απ΄ότι χρειαζόταν την ώρα που έβραζε; Σε αυτή την περίπτωση σπάζουν οι κόκκοι, απελευθερώνεται το άμυλό τους και το ρύζι γίνεται κολλώδες αντί για σπυρωτό.

Tip: Ρίξε ένα κουταλάκι ελαιόλαδο στο νερό και άφησε το ρύζι να βράσει με την ησυχία του.