Τι έχουμε:
- φέτες λευκού ψωμιού
- 200 γραμ. χαλούμι
- 1 ντομάτα
- φύλλα ρόκας
- 2 κουταλιές Βιτάμ
- Για γαρνίρισμα:
- ραπανάκια σε φέτες
- φυλλαράκια μαϊντανού
Τι κάνουμε:
Κόβουμε το χαλούμι σε κύβους και το ζεσταίνουμε για περίπου 1-2 λεπτά σε ένα τηγανάκι με το Βιτάμ.
Πλένουμε την ντομάτα, τη σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και την κόβουμε σε φέτες.
Πλένουμε τα φύλλα ρόκας και τα αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Στη συνέχεια, στρώνουμε πάνω σε μια φέτα ψωμιού 2-3 φύλλα ρόκας, μια φέτα ντομάτας, βάζουμε 2 κουταλιές από το ζεστό χαλούμι και σκεπάζουμε με μια φέτα ψωμιού.
Γαρνίρουμε με φέτες από ραπανάκια, φυλλαράκια μαϊντανού και σερβίρουμε.Συμβουλή
Μπορούμε αντί για χαλούμι, να χρησιμοποιήσουμε κίτρινο τυρί.
το κατάλληλο κρασί chardonnay.