Η απόλυτη συνταγή για αυθεντικά αμερικάνικα pancakes

17.02.2021
Η απόλυτη συνταγή για αυθεντικά αμερικάνικα pancakes
Η αλήθεια είναι ότι τα τέλεια pancakes είναι μια πραγματική τέχνη. Λοιπόν, είσαι έτοιμη για τις καλύτερες συμβουλές για γνήσια αμερικάνικα pancakes;

Δοκίμασε αυτήν τη συνταγή

Όσον αφορά τις συνταγές για pancakes, δεν μπορείς να κάνεις λάθος όταν συνδυάζεις σωστά το αλεύρι,το γάλα, τα αυγά και το λάδι / βούτυρο. Κατά γενικό κανόνα, 1 φλιτζάνι απλό αλεύρι, 1 αυγό, 1 φλιτζάνι γάλα, 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, αλάτι και μια διπλή πρέζα ζάχαρης λειτουργούν καλά.

Πρόσθεσε λιωμένο βούτυρο για επιπλέον γεύση

Πρόσθεσε λίγο βούτυρο για το χτύπημα σου. Το λάδι είναι επίσης καλό αλλά επίλεξε λιωμένο βούτυρο (λιώσε λίγο σε μια κατσαρόλα και άφησέ το να ροδίσει πολύ απαλά) εάν έχεις χρόνο. Προσθέτει μια ωραία γεύση ξηρών καρπών.

Πρόσθεσε περισσότερο γάλα για λεπτά pancakes

Χρησιμοποίησε διπλάσια ποσότητα γάλακτος εάν φτιάχνεις ένα κουρκούτι για pancakes σε στιλ κρέπας σε αντίθεση με τα πιο παχιά αμερικάνικα pancakes. Αρκετές μικρές φυσαλίδες θα εμφανιστούν στα pancake σου λίγα δευτερόλεπτα αφού ρίξεις το κουρκούτι, αν το έχεις κάνει σωστά.

Πάρε δύο τηγάνια για τα φτιάξεις ταυτόχρονα

Για να αποφύγεις να τρως όλα τα pancakes σου καθώς τις φτιάχνεις, φρόντισε να μην δώσεις χρόνο στον εαυτό σου! Χρησιμοποίησε δύο τηγάνια ταυτόχρονα και, στη συνέχεια, βάλε τα pancakes σε ένα πιάτο, το ένα πάνω στο άλλο και κράτησέ τα καλυμμένα με ένα καπάκι ή αλουμινόχαρτο για να διατηρήσεις τη θερμότητα.

Πέταξε τα στον αέρα!

Αν δεν εντυπωσιάσεις την οικογένεια σου , τουλάχιστον θα εντυπωσιάσεις τον εαυτό σου.

Η υπομονή είναι το κλειδί

Τα παχιά αμερικάνικα pancakes απαιτούν περισσότερη προσπάθεια και περισσότερη υπομονή από τις κρέπες, αλλά θα σε ανταμείψουν πάρα πολύ. Εκτός από την υπομονή, θα χρειαστείς επίσης καλά συστατικά, οπότε επίλεξε ένα καλό αλεύρι και καλά αυγά.

Κρύωσε το λιωμένο βούτυρο πριν το προσθέσεις

Για αμερικάνικα pancakes, λιώσε και κρύωσε το βούτυρο πριν το προσθέσεις στα υπόλοιπα συστατικά σου. Αυτό θα προσθέσει την κλασική γεύση και υφή.

Χώρισε τα αυγά

Χώρισε τα αυγά σου και χτύπα τα ασπράδια μέχρι να σχηματίσουν μαλακές κορυφές. Πρόσθεσε το κτυπημένο ασπράδι αυγού για να φουσκώσει το κουρκούτι.

Μη χρησιμοποιείς χτυπητήρι

Για αμερικάνικα pancakes, βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς σπάτουλα, ΟΧΙ χτυπητήρι (σύρμα), για να αναμίξεις τα συστατικά σου. Και μην παρασυρθείς – σταμάτα το χτύπημα πριν το μείγμα γίνει κολλώδες.

Φτιάξε ένα γεύμα με pancakes

Κάνε νόστιμα και μοναδικά τα pancakes σου. Σέρβιρέ τα με τηγανητό αυγό, λίγο μπέικον ή ψητά μανιτάρια portobello. Επίσης λεμόνι, ζάχαρη, σιρόπι σφενδάμου,Nutella ή Merenda και είμαστε έτοιμες!