Η Λόπεζ με βαρετό ντύσιμο; Και όμως!

16.04.2015
Την αλήθεια να την πούμε, την Τζένιφερ Λόπεζ δεν την λες και βαρετή στιλιστικά. Ακόμη όμως και τα πιο stylish διάσημα κορίτσια έχουν κατά καιρούς κάνουν κάποιες επιλογές που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε βαρετές για τα δικά τους δεδομένα. Η σταρ που καθιέρωσε τους τεράστιους κρίκους σχεδόν πάντα μας ξετρελαίνει με τις εμφανίσεις της. Διαφάνειες, έντονα σκισίματα στα πλαϊνά, λατρεία για τις one shoulder δημιουργίες, κρόσσια, διαφάνειες, αβυσσαλέα ντεκολτέ και σκισίματα που βγάζουν μάτι είναι λίγα από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Γίνεται να μην θεωρήσουμε λιγάκι βαρετά τα παρακάτω; Ε.Α.

Την αλήθεια να την πούμε, την Τζένιφερ Λόπεζ δεν την λες και βαρετή στιλιστικά. Ακόμη όμως και τα πιο stylish διάσημα κορίτσια έχουν κατά καιρούς κάνουν κάποιες επιλογές που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε βαρετές για τα δικά τους δεδομένα.

Η σταρ που καθιέρωσε τους τεράστιους κρίκους σχεδόν πάντα μας ξετρελαίνει με τις εμφανίσεις της. Διαφάνειες, έντονα σκισίματα στα πλαϊνά, λατρεία για τις one shoulder δημιουργίες, κρόσσια, διαφάνειες, αβυσσαλέα ντεκολτέ και σκισίματα που βγάζουν μάτι είναι λίγα από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Γίνεται να μην θεωρήσουμε λιγάκι βαρετά τα παρακάτω;

Ε.Α.