Κίτρινο: το νέο αγαπημένο χρώμα στις ανοιξιάτικες πασαρέλες

20.04.2015
Το κίτρινο είναι ένα ζωηρό χρώμα που τραβάει το βλέμμα. Φέτος το είδαμε στις διάσημες πασαρέλες σε ολόκληρα σύνολα ή σαν λεπτομέρειες, ακόμη και σε πανωφόρια. Πριν βιαστείς να σκεφτείς πως το κίτρινο δεν είναι το χρώμα σου σκέψου ξανά. Από το έντονο καναρινί μέχρι το πιο βαθύ κεχριμπαρί ή το κίτρινο του κρόκου του αυγού, φέτος την Άνοιξη συνειδητοποιείς πως υπάρχει σίγουρα μια απόχρωση που σου ταιριάζει. Το τρικ για να βρεις την σωστή απόχρωση για εσένα είναι να δεις ποια απόχρωση ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Ρίξε μια ματιά στις δημιουργίες των διάσημων οίκων που θα σε κάνουν να λατρέψεις το κίτρινο. Ε.Α.

Το κίτρινο είναι ένα ζωηρό χρώμα που τραβάει το βλέμμα. Φέτος το είδαμε στις διάσημες πασαρέλες σε ολόκληρα σύνολα ή σαν λεπτομέρειες, ακόμη και σε πανωφόρια.

Πριν βιαστείς να σκεφτείς πως το κίτρινο δεν είναι το χρώμα σου σκέψου ξανά. Από το έντονο καναρινί μέχρι το πιο βαθύ κεχριμπαρί ή το κίτρινο του κρόκου του αυγού, φέτος την Άνοιξη συνειδητοποιείς πως υπάρχει σίγουρα μια απόχρωση που σου ταιριάζει. Το τρικ για να βρεις την σωστή απόχρωση για εσένα είναι να δεις ποια απόχρωση ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Ρίξε μια ματιά στις δημιουργίες των διάσημων οίκων που θα σε κάνουν να λατρέψεις το κίτρινο.

Ε.Α.