8 τσάντες folders το απόλυτο αξεσουάρ για το φθινόπωρο

07.10.2015
Οι υπέροχες τσάντες φάκελοι ή αλλιώς folder όπως τις αποκαλούν μερικοί σχεδιαστές, αποτελούν «εθισμό» για πολλές γυναίκες, ενώ βρίσκονται πάντα μέσα στη μόδα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα στολίδι για το ντύσιμο κάθε γυναίκας! Η ποικιλία τους είναι τεράστια, αφού τα βρίσκουμε σε διάφορα μεγέθη, είτε δερμάτινα είτε με πιο μαλακά υφάσματα. Αμπιγιέ φάκελοι με έξτρα αξεσουάρ ή πιο απλά σχέδια, οι τσάντες-φάκελοι είναι ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε μας έξοδο. Τις πιο εντυπωσιακές τσάντες σε στιλ folder τις είδαμε στη συλλογή του οίκου Michael Kors και όχι μόνο!

Οι υπέροχες τσάντες φάκελοι ή αλλιώς folder όπως τις αποκαλούν μερικοί σχεδιαστές, αποτελούν «εθισμό» για πολλές γυναίκες, ενώ βρίσκονται πάντα μέσα στη μόδα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα στολίδι για το ντύσιμο κάθε γυναίκας!

Η ποικιλία τους είναι τεράστια, αφού τα βρίσκουμε σε διάφορα μεγέθη, είτε δερμάτινα είτε με πιο μαλακά υφάσματα. Αμπιγιέ φάκελοι με έξτρα αξεσουάρ ή πιο απλά σχέδια, οι τσάντες-φάκελοι είναι ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε μας έξοδο. Τις πιο εντυπωσιακές τσάντες σε στιλ folder τις είδαμε στη συλλογή του οίκου Michael Kors και όχι μόνο!