Οι λαμπερές διάσημες που εντυπωσίασαν στην παρουσίαση της συλλογής Balmain X H&M

04.11.2015
Χθες το βράδυ, στο flagship κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η συλλογή BalmainxH&M σε ένα πάρτι γεμάτο από την κομψότητα, τις λεπτομέρειες και το δυναμισμό της συλλογής. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Ερμού 54, Αθήνα – Α. Μεταξά 41, Γλυφάδα – Α. Παπανδρέου 35 Μαρούσι, TheMallAthensκαι Τσιμισκή 20-22, Θεσσαλονίκη, από τις 5 Νοεμβρίου 2015. Το πάρτι ακολούθησε τη τολμηρή και δυναμική φιλοσοφία σχεδιασμού του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΟίκουBalmain, Olivier Rousteing, ενώ το μουσικό show της Ilian Darlin και των Ace2Ace απογείωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα.

Χθες το βράδυ, στο flagship κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η συλλογή BalmainxH&M σε ένα πάρτι γεμάτο από την κομψότητα, τις λεπτομέρειες και το δυναμισμό της συλλογής. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Ερμού 54, Αθήνα – Α. Μεταξά 41, Γλυφάδα – Α. Παπανδρέου 35 Μαρούσι, TheMallAthensκαι Τσιμισκή 20-22, Θεσσαλονίκη, από τις 5 Νοεμβρίου 2015.

Το πάρτι ακολούθησε τη τολμηρή και δυναμική φιλοσοφία σχεδιασμού του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΟίκουBalmain, Olivier Rousteing, ενώ το μουσικό show της Ilian Darlin και των Ace2Ace απογείωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα.