Απομυθοποίηση! Κι όμως, το θρυλικό λευκό φόρεμα της Carrie Bradshaw το είχε φορέσει πρώτη η… Whitney Houston

18.05.2018
Απομυθοποίηση! Κι όμως, το θρυλικό λευκό φόρεμα της Carrie Bradshaw το είχε φορέσει πρώτη η… Whitney Houston
Και την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Sarah Jessica Parker.

Ποια δεν θυμάται το εκπληκτικό λευκό φόρεμα με τις χρυσές λεπτομέρειες και το τεράστιο λουλούδι στην αριστερή πλευρά που φόρεσε η Carrie Bradshaw στην πρώτη ταινία του «Sex and the City», το 2008;

Το φόρεμα εκείνο, δεν το ξέχασε καμιά μας. Η εικόνα της Carrie να περπατά στους δρόμους του Μανχάταν φορώντας το αριστούργημα αυτό έμεινε για πάντα στο μυαλό των φανατικών της σειράς, οι οποίοι συνέδεσαν άρρηκτα την πρωταγωνίστρια με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Μερικές ώρες πριν, η Sarah Jessica ανέτρεψε τα πάντα, όταν αποκάλυψε πως… η Carrie δεν ήταν η πρώτη που εμφανίστηκε με το λευκό εκείνο φόρεμα! Αν αυτό σε παρηγορεί πάντως και η ίδια σοκαρίστηκε!

Στο Instagram κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ώρες μια φωτογραφία που απεικονίζει την Carrie και τη Whitney Houston να φορούν ακριβώς το ίδιο φόρεμα, με την τραγουδίστρια, φυσικά, να έχει κερδίσει την πρωτιά!

Η ηθοποιός, από τη μεριά της, μοιράστηκε με τους followers της τη λήψη αυτή, δηλώνοντας πλήρη άγνοια για το γεγονός πως το white-gold dress δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε επιλεγεί από κάποιον celebrity, λέγοντας πως θεωρεί πως πιθανότητα ούτε οι στυλίστες της ταινίας το γνώριζαν.

Από την άλλη, λέει πως αν το ήξεραν, θα της το είχαν πει, συνεπώς φταίει η ίδια που δεν το θυμάται!

Αυτό κι αν είναι απομυθοποίηση…

Κάνουν βρε Carrie τέτοια λάθη;

Wowza. How did I not know? I sure do miss you Ms. Houston. See @everyoutfitonsatc post for details of sleuthing. X, SJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις 17 Μάι, 2018 στις 8:36 πμ PDT