Harry και Meghan: Όλες οι λεπτομέρειες για τις βέρες τους

19.05.2018
Harry και Meghan: Όλες οι λεπτομέρειες για τις βέρες τους
Νέα στοιχεία αναδύονται κάθε λεπτό για τον γάμο Χάρι και Μέγκαν που είναι χωρίς αμφιβολία όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα ένας από τους 10 πιο ακριβούς όλων των εποχών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι βέρες του ζεύγους.
Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν επέλεξαν τη Cleave and Company για να κάνουν τα δαχτυλίδια του γάμου τους. Η βέρα του Harry θα είναι πλατινένια με ιδιαίτερο φινίρισμα, ενώ αυτή της Μέγκαν Μαρκλ θα είναι βέρα από χρυσό Ουαλίας.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, είναι αυτός που θα φέρει τα δύο δημιουργήματα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor παρόλο που ο ίδιος δεν φόρεσε βέρα. Στους αριστοκρατικούς κύκλους, λίγοι άντρες φορούν βέρες και ο γαμπρός θα σπάσει την παράδοση πολλών άλλων ανδρών της οικογένειας, όπως ο αδερφός του Γουίλιαμ και ο παππούς του πρίγκιπας Φίλιππος.

Γιατί Χρυσός Ουαλίας;
Η μητέρα της βασίλισσας ξεκίνησε την παράδοση στο γάμο της το 1923, όπου οι βέρες κατασκευάζονται από χρυσό Ουαλίας από το ορυχείο της Ουαλίας του Clogau St. David στο Dolgellau της Βόρειας Ουαλίας. Η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η Πριγκίπισσα Άννα και η Νταϊάνα φορούσαν ουαλικά γαμήλια δαχτυλίδια. Μετά το γάμο της Νταϊάνα, η βασίλισσα παρουσιάστηκε με ένα νέο ψιλοκομμένο ουαλικό χρυσό για να συνεχίσει την παράδοση. Το δαχτυλίδι της Sarah Ferguson ήταν το πρώτο από το νεότερο κομμάτι, ακολουθούμενο από το δαχτυλίδι της Camilla Parker-Bowles. Το δαχτυλίδι της Kate Middleton έγινε με χρυσό Ουαλίας που η Βασίλισσα είχε δώσει στον Γουίλιαμ.