Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της [photos & video]

19.05.2018
Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της [photos & video]
Ο γάμος της 36χρονης αμερικανίδας ηθοποιού και του πρίγκπα Harry έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και όλος ο κόσμος είδε πια το νυφικό που επέλεξε να φορέσει η πιο πρόσφατη σύγχρονη Σταχτοπούτα τη μεγάλη της μέρα.

Μια δημιουργία της Claire Waight Keller. creative director του οίκου Givenchy επέλεξε να φορέσει η Meghan που από εδώ και πέρα θα φέρει το τίτλο δούκισσα του Sussex.

Το φόρεμα είναι κομψότατο, κλασσικό με λαιμόκοψη χαμόγελο, μακριά μανίκια και μία πολύ μακριά ουρά. Πάρα πολύ απλό. Ίσως υπερβολικά απλό για την περίσταση, θα έλεγε κανείς. Κρύβει όμως μια μεγάλη ιστορία πίσω του.

Λίγο μετά την άφιξη της νύφης στην εκκλησία, το παλάτι του Kensington έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομερή ανακοίνωση για το νυφικό της.

"Ύστερα από συνάντηση που είχε με την κ. Waight Keller στις αρχές του 2018, η κ. Markle επέλεξε να δουλέψει μαζί της για τη διαχρονική και κομψή αισθητική, άψογη προσαρμογή και χαλαρή συμπεριφορά που ήθελε. Η κ. Markle και η κ. Waight Keller εργάστηκαν στενά επάνω στο σχέδιο. Το φόρεμα είναι η επιτομή της διαχρονικής μινιμαλιστικής κομψότητας, με αναφορές στους κώδικες του εικονικού Οίκου του Givenchy, επιδεικνύοντας την εξειδικευμένη χειροτεχνία του παγκοσμίου φήμης παριζιάνικου atelier της μόδας που ιδρύθηκε το 1952".

Το υπέροχο πέπλο της περιλαμβάνει μια τιμή για τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας καθώς η Keller πρόσθεσε σε αυτό "διακριτικό κομμάτι" από τη χλωρίδα της καθεμιάς από αυτές, όπως αποκαλύπτει το παλάτι του Kensington, συμπληρώνοντας φυσικά και πληροφορίες για την τιάρα που επέλεξε να φορέσει η νύφη.

Πρόκειται, λοιπον για τη διαμαντένια τιάρα της βασίλισσας Mary η οποία κατασκευάστηκε το 1932 γύρω απο μια εξαιρετική καρφίτσα που κατασκευάστηκε το 1893.

Επίσης, διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τις βέρες τους

Yes to the dress! #MeghanMarkle channels Audrey Hepburn in @givenchyofficial by Clare Waight Keller

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) στις