Gina Torres: Η κολλητή της Meghan Markle φόρεσε δημιουργία έλληνα σχεδιαστή στον γάμο της

22.05.2018
Gina Torres: Η κολλητή της Meghan Markle φόρεσε δημιουργία έλληνα σχεδιαστή στον γάμο της
Στον απόηχη του πρόσφατου λαμπερού πριγκιπικού γάμου έχουμε νέες πληροφορίες που αφορούν τη μόδα αλλά και τη χώρα μας ιδιαίτερα.

Ανάμεσα στις καλεσμένες του γάμου ξεχώρισε για την εμφάνισή της η ηθοποιός Gina Torres, συνάδελφος της Meghan Markle στη σειρά Suits και πολύ καλή φίλη της.

Το look της Torres φέρει την υπογραφή του έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ιδού πώς ανάρτησε ο ίδιος στην ιστοσελίδα της φίρμας του την εν λόγω τιμητική εμφάνιση, αλλά και το ίδιο ρούχο, όπως συμπεριλήφθηκε στη φετινή κολεξιόν, από όπου και το επέλεξε η στυλίστρια της ηθοποιού.

The beautiful Gina Torres from Suits wearing our stunning #ss18 dress at The Royal Wedding. #costarellosDREAMERS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Costarellos (@christoscostarellos) στις

Red and pink is the perfect color combination for this summer...#costarellosDREAMERS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Costarellos (@christoscostarellos) στις

Και οι άλλοι χρήστες του Instagram όμως το ξεχώρισαν ιδιαίτερα...

Ποιος είναι όμως ο Χρήστος Κωσταρέλος; Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του ατελιέ του, ο Χρήστος Κωσταρέλος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Η πρώτη του επαφή με τον κόσμο της μόδας έγινε σε νεαρή ηλικία, αφού και οι γονείς του προέρχονταν από τον κλάδο αυτό. Σπούδασε σχέδιο μόδας στη Σχολή μόδας Dimitrelis School of Fashion στην Ελλάδα και στη συνέχεια σχεδιασμό θεατρικού κοστουμιού στο London College of Fashion, στην Αγγλία.

Το τέλος της δεκαετίας του '90 βρίσκει το atelier Christos Costarellos να κάνει τα πρώτα του βήματα στην ελληνική μόδα. Το ξεκίνημα είναι πολύ επιτυχημένο και πολλά υποσχόμενο, με την πρώτη συλλογή pret a porter να είναι αφιερωμένη στην δεξιοτεχνία του moulage συνδυασμένη με τεχνικές υψηλής ραπτικής. Σήμερ τα πράγματα έχουν αλλάξει. Κεντρικό atelier και παραγωγική μονάδα στην Αθήνα, showroom στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, πετυχημένη παρουσία στις σπουδαιότερες εβδομάδες μόδας σε Νέα Υόρκη και Παρίσι καθώς και ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών με περισσότερα από 60 σημεία πώλησης ανά τον κόσμο όπως το Harrods, Moda operandi και Harvey Nichols αποτελούν τους «πρεσβευτές» της παρουσίας του Χρήστου Κωσταρέλλου στο χώρο της μόδας.

Εύγε!