Cressida Bonas: Η "πρώην" του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τι την άγχωσε στον γάμο του

25.05.2018
Cressida Bonas: Η "πρώην" του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τι την άγχωσε στον γάμο του
Αύριο συμπληρώνεται μία εβδομάδα από τον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο και... παραλειπόμενα συνεχίζουν να καταφθάνουν από όλες τις πλευρές. Εμείς ξεχωρίσαμε την πληροφορία που αφορά σε μία από τις δύο πρώην συντρόφους του γαλαζοαίματου γαμπρού, που παραβρέθηκε στον γάμο του με τη Meghan Markle.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι στον γάμο του πρίγκιπα Harry έδωσαν το "παρών" οι δυο πιο γνωστές "πρώην" του, Chelsy Davy και Cressida Bonas (δεξιά στη φωτογραφία κάτω) και το θέμα αφορά τη δεύτερη και πιο πρόσφατη "αγαπημένη" του μικρού, άτακτου πρίγκιπα, η οποία έμεινε στο πλευρό του για δυο περίπου χρόνια.

Η 29χρονη βρετανίδα ηθοποιός μίλησε στη στήλη Spectator του περιδικού UK για την εμπειρία της και αποκάλυψε το ένα ζήτημα που της δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του λαμπερού αυτού event: Το dress code!

Prince Harry’s exes #ChelsyDavy and #CressidaBonas arrive at #RoyalWedding in Windsor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑The King's Promotion📢 (@thekingspromotion) στις

Η Cressida λοιπόν, αντίθετα από ό,τι θα περίμεναν οι περισσότεροι, δεν δυσκολεύτηκε από το ότι θα έβλεπε τον πρώην αγαπημένο της να παντρεύεται μια άλλη, αλλά από το ότι θα έπρεπε να φορά κάτι στο κεφάλι της, γεγονός που της δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση, όπως φαίνεται.

"Γιατί βρίσκω τα καπέλα τόσο ζόρικα; Ζόρικα να τα φορέσεις, ζόρικα να σου ταιριάσουν και υπερβολικά ζόρικα για τους κακόμοιρους που κάθονται στην πίσω σειρά, Τις περισσότερες φορές αποφεύγω να φοράω κάτι στο κεφάλι μου. Το περασμένο σαββατοκύριακο όμως, παραβρέθηκα στον βασιλικό γάμο. Στην πρόσκληση ήταν σαφές ότι οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν καπέλα. Yikes! Επέλεξα ένα minimal κομμάτι με φτερά -και ελπίζω να τα κατάφερα καλά!"

Εμείς μια χαρά το βρίσκουμε το καπελάκι, αλλά το φόρεμα θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο επίσημο!!! Όχι;

Ιδού και μια φωτογραφία από τα παλιά και συγκεκριμένα από το 2014 όταν το τότε ζευγάρι παρακολουθούσε μαζί μια συναυλία στο Wembley.