Gigi Hadid - Πλούσια και θλιμμένη; Αυτή η φωτογράφισή της το υπονοεί...

26.07.2018
Gigi Hadid - Πλούσια και θλιμμένη; Αυτή η φωτογράφισή της το υπονοεί...
Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πρόσωπα του νέου, γοητευτικού Pirelli Calendar 2019.

Είναι νέα, είναι ωραία και το όνομά της ακούγεται παντού. Ο λόγος για την Gigi Hadid που δεν αφήνει να περάσει εβδομάδα χωρίς να κατακτήσει κάποιον όλο και πιο εντυπωσιακό επαγγελματικό της στόχο.

Αυτή την εβδομάδα φωτογραφίζεται για το περίφημο Pirelli Calendar του 2019 και μάλιστα υποδύεται μια περσόνα που... της μοιάζει πολύ. Οι πρώτες εικόνες από τη φωτογράφιση του ημερολογίου φανερώνουν πως το 2019, θα ασχοληθούμε με τις ιστορίες 4 φιλοδοξων, δυναμικών γυναίκων στους "ρόλους" των οποίων θα βρεθούν οι Gigi Hadid, Julia Garner, Misty Copeland και Laetitia Casta.

Πίσω από το φακό βρίσκεται ο Σκωτσέζος φωτογράφος Albert Watson. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία Pirelli "Ο Albert Watson διηγείται το ταξίδι κάθε γυναίκας, επιχειρεί να κατανοήσει τη δύναμη των ονείρων τους, τις καθοριστικές στιγμές, τις νίκες και τις ήττες τους και πώς τις αντιμετώπισαν".

Από σέξι ημερολόγιο στους τοίχους... συνεργείων, το Pirelli Calendar γίνεται πλέον όλο και πιο σύγχρονο, όλο και πιο σχετικό με τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας. Σύμφωνα με το Δ.Τ. της εταιρείας, η Hadid "παίζει το ρόλο μίας πλούσιας, πετυχημένης γυναίκας που μοιάζει να τα έχει όλα και όμως υπάρχει θλίψη στη ζωή της." Σε κάποιες λήψεις απεικονίζεται μαζί με τον κολλητό της (μπροστά αι πίσω από την κάμερα), τον σχεδιαστή Alexander Wang!