Alexa Chung - Το πανεύκολο styling trick που κάνει κάθε look να μοιάζει φθινοπωρινό και φρέσκο

23.08.2018
Alexa Chung - Το πανεύκολο styling trick που κάνει κάθε look να μοιάζει φθινοπωρινό και φρέσκο
Δοκίμασέ το σήμερα κιόλας! Ναι, είναι τόσο εύκολο και απλό που μπορείς να το κάνεις με 0 κόστος!

Αν αγαπάς τη μόδα, τότε γνωρίζεις ήδη την Alexa Chung. Η βρετανίδα καλλονή είναι η προσωποποίηση του ανεπιτήδευτου chic στιλ που μεσουρανεί στους δρόμους του Λονδίνου με αποτέλεσμα κάθε τι που φοράει να γίνεται τάση στο λεπτό!

Πλέον έχει τη δική της επιτυχημένη μάρκα ρούχων την οποία δεν διστάζει να φορέσει και να διαφημίσει από πρώτο χέρι. Στην τελευταία της εμφάνιση στο instagram, η Alexa φόρεσε ένα t-shirt με στάμπα και από πάνω έριξε στους ώμους της ένα πράσινο rib πουλόβερ.

Διάβασε επίσης: 4 κομψοί τρόποι να φορέσεις ένα Τ-shirt με στάμπα και μετά την... εφηβεία!

Μπορεί το συγκεκριμένο στιλ να σου θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια όμως πλέον έχει επανέλθει στη μόδα και αποπνέει την χαλαρή και cool αισθητική που όλοι επιθυμούμε. Εσύ, ωστόσο, μην περιοριστείς στο t-shirt. Δέσε ένα πουλόβερ στους ώμους σου πάνω από ένα maxi φόρεμα, ένα girly look με midi φούστα, ένα tailored παντελόνι και ένα tank top...

Όσο επίσημο κι αν είναι το look σου, αυτή η μικρή λεπτομέρεια θα του χαρίσει νεανική φρεσκάδα. Και μιας που ο καιρός αρχίζει σιγά σιγά να φθινοπωριάζει... είναι μια λεπτομέρεια που έχει και πρακτική εφαρμογή!