Sarah Jessica Parker: Η τολμηρή λεπτομέρεια στο στυλ της που κάνει τη διαφορά

17.10.2018
Sarah Jessica Parker: Η τολμηρή λεπτομέρεια στο στυλ της που κάνει τη διαφορά
Πάρε έμπνευση από τον τρόπο που η Sarah Jessica Parker συνδυάζει τέλεια παπούτσια με χρωματιστά καλσόν και κάλτσες!

Μαζί με ένα σωρό άλλες τάσεις από το 2000, αυτό το Φθινόπωρο επιστρέφει και ο... τολμηρός μα και ακαταμάχητος συνδυασμός της γόβας με καλσόν!

Η Sarah Jessica Parker είναι χρόνια τώρα λάτρης του συγκεκριμένου στυλ και το υποστηρίζει καλύτερα από τον καθένα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι και εσύ να το υιοθετήσεις, πάρε tips από τα looks της και μην φοβηθείς να πάρεις ρίσκα. Μόνο έτσι, άλλωστε θα μπορέσεις να υποστηρίξεις μια τολμηρή τάση όπως αυτή.

Η Sarah επιλέγει συχνά παπούτσια που έρχονται σε διακριτική αντίθεση με το φόρεμα της κι όμως πάντα καταφέρνει να παρουσιάζει ένα κομψό τελικό αποτέλεσμα: κιτρινο-πράσινες γόβες με σκούρο πράσινο φόρεμα, φούξια γόβες με πολύχρωμο φόρεμα, κίτρινα πέδιλα με animal print κτλ.

Αυτό το διάβασες; Η 9χρονη κόρη της Sarah Jessica Parker είναι ολόφτυστη η… Carrie Bradshaw

Αυτό το Φθινόπωρο, η αγαπημένη της συνήθεια, να συνδυάζει τα ιδιαίτερα παπούτσια που συχνά προέρχονται από την ίδια της τη συλλογή, με εξίσου τολμηρά καλσόν και κάλτσες, γίνεται τάση και θυμίζει την αγαπημένη σε όλους γκαρνταρόμπα της Carrie Bradshaw!

Προκειμένου να πετύχεις αυτό το ιδιαίτερο και "με βαθμό δυσκολίας" πάντρεμα, διάλεξε παπούτσια, καλσόν και αξεσουάρ που ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους ή ακόμα και διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

Αν και πάλι έχεις απορίες, πάρε παράδειγμα από τις παρακάτω εμφανίσεις της Sarah Jessica και τόλμησε να καλωσορίσεις το Φθινόπωρο με τη δική σου εκδοχή του trend!

Φούξια σατέν γόβες με φούξια κάλτσες

Burlesque καλσόν με σατέν κοκκινα πέδιλα

Snakeskin peep toe γόβες με ροζ καλσόν

Λιλά καλσόν με μοβ πέδιλα

Διχτυωτά καλτσάκια με glittery γόβες