Μόλις 3 διαχρονικές αγορές και είσαι έτοιμη για τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου!

25.10.2018
Μόλις 3 διαχρονικές αγορές και είσαι έτοιμη για τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου!
Με έμπνευση από το στυλ των Γαλλίδων!

Οι Γαλλίδες ξέρουν τη μόδα. Μπορεί το κλασικό, γαλλικό στυλ να παραμένει κατά βάση αναλλοίωτο δεκαετίες τώρα όμως εκεί ακριβώς έγκειται η επιτυχία του. Γι'αυτό και αν είναι να πάρουμε τη γνώμη μιας style expert για τις φθινοπωρινές μας αγορές, αυτή δεν θα ήταν άλλη από την μέση, casual chic, λεπτεπίλεπτη, θηλυκή και πάντα cool Γαλλίδα fashion lover!

Διάβασε επίσης: Μαύρο ζιβάγκο: 7 τρόποι για να φορέσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Από την Catherine Deneuve, την Brigitte Bardot και την Jane Birkin μέχρι την Caroline de Maigret και την Marion Cotillard, οι παρακάτω 4 αγορές αψηφούν τον χρόνο και καθορίζουν το στυλ των πιο κομψών Γαλλίδων τότε και τώρα!

#1 Μια μεταξωτή slip φούστα

Κολακεύει κάθε σωματότυπο, είναι θηλυκή και όσο σέξι πρέπει! Φέτος θα φορεθεί πολύ στη μίντι, animal print εκδοχή της, αποτελεί την... εξέλιξη του slip dress και φοριέται μαζί με μαρινιέρες, χοντρά πουλόβερ, λεπτά tops και ανδρικά πουκάμισα. Τι άλλο να ζητήσεις από μία φούστα;

Διάβασε επίσης: Το αναπάντεχο χρώμα που θα φέρει ήπια την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα στο Φθινόπωρο!

#2 Το *τέλειο* ανδρικό πουκάμισο

Λίγα κομμάτια είναι τόσο κλασικά όσο αυτό, κι όμως σπάνια είναι όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί. Οι Γαλλίδες το φορούν με κάθε τρόπο: μαζί με denim, με μεταξωτά φορέματα και φούστες, κάτω από ιδιαίτερα κοστούμια, πάνω από lingerie, ανοιχτό σαν πανωφόρι κτλ. Υποσχέσου πως φέτος θα δοκιμάσεις πολλά για να βρεις το τέλειο και επένδυσε σε μία ποιότητα που θα κρατήσει χρόνια!

Today 🌾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louise Follain (@louisefollain) στις

Διάβασε επίσης: Έτσι θα φορέσεις τις καλοκαιρινές σου αγορές και το Φθινόπωρο

#3 Η κλασική μαρινιέρα αλλιώς

Το μπλε-λευκό ριγέ μπλουζάκι παραμένει σταθερή αξία και τους χεμερινούς μήνες: σαν λεπτό πλεκτό πουλόβερ! Δένει τέλεια με λευκό denim για να κάνεις ομαλά τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, ενώ συνδυάζεται ακόμα με στενές φούστες, καλοκαιρινά φορέματα που φοριούνται στο... κρύο και κάθε είδους retro-loving trend!