Angelina Jolie - Λατρέψαμε αυτό το look της και θα το υιοθετήσουμε άμεσα!

28.08.2018
Angelina Jolie - Λατρέψαμε αυτό το look της και θα το υιοθετήσουμε άμεσα!
Θηλυκό, ρομαντικό, σέξι και απόλυτα σύγχρονο!

Μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες stars παγκοσμίως όμως σπάνια την "συλλαμβάνει" ο φωτογραφικός φακός. Όποτε κι αν συμβεί όμως αυτό, η Angelina Jolie δείχνει απλά υπέροχη! Στην τελευταία της σπάνια εμφάνιση, Angelina απόλαυσε ένα γεύμα με τον γιο της Pax και τράβηξε όλα τα βλέμματα με το σέξι look της.

Όντας μάστερ του σαγηνευτικού, θηλυκού στυλ, η Angelina απέδειξε πως το μαύρισμα είναι μάλλον ξεπερασμένο, διατηρώντας πάλευκο το δέρμα της, κι ας είναι τέλος Αυγούστου. Η ίδια τόνισε αυτή την επιλογή της φορώντας ένα nude μπεζ πλεκτό φόρεμα με στράπλες ντεκολτέ και κλος φούστα.

Το look της ολοκληρώθηκε από μία ζακέτα στο ίδιο χρώμα, nude γόβες και μία σταθερή τσάντα Celine σε ρετρό στιλ.

Διάβασε επίσης: Στα μαχαίρια Brad Pitt - Angelina Jolie: Νέα εξοντωτική διαμάχη

Οι γήινες αποχρώσεις, από το απαλό μπεζ και το nude μέχρι το ζεστό καφέ και την τερακότα, αναμένεται να φορεθούν πολύ αυτή τη σεζόν όμως η Angelina καταφέρνει να φορέσει την hot απόχρωση με απόλυτα διαχρονικό τρόπο, επιλέγοντας μία θηλυκή 50s σιλουέτα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και κολακεύει όλους τους σωματότυπους.

Κι αν, ακόμα, αγαπάς το μαύρισμά σου υπερβολικά για να το θυσιάσεις, όπως έκανε η Angelina, σου εγγυώμαι πως αυτή η απόχρωση θα δείξει ακόμα πιο εντυπωσιακή σε ένα ηλιοκαμμένο δέρμα!